Undă verde pentru stațiile de alimentare a mașinilor electrice în municipiul Satu Mare


Consilierii locali au dat undă verde proiectului prin care primarul municipiului dorea înființarea a cinci stații de alimentare pentru mașinile electrice și hibrid. Edilul spune că este o investiție pentru protejarea mediului înconjurător.

Consilierii locali au votat proiectul pentru înființarea a cinci stații de alimentare pentru mașinile electrice și hibrid. Proiectul a fost propus de primar. Kereskényi Gábor spune că este o investiție în protejarea mediului înconjurător.

Bugetul total al proiectului este de 1.738.153,49 Lei, din care contribuţia proprie a Municipiului Satu Mare este de 10% din valoarea total eligibilă, adică 139.463,31 Lei, iar valoare cheltuielilor neeligibile este de 343.520,36 Lei.

În ceea ce privește locația, cele cinci stații urmează să fie amplasate pe străzile Bujorului, Lucian Blaga , Decebal, B-dul Traian și în Piaţa Romană.

Inițiativa Primăriei Satu Mare se înscrie în programul promovat de ministerul Mediului și care prevede stații de încărcat pentru toate municipiile reședință de județ.



Fii primul care comentează! despre "Undă verde pentru stațiile de alimentare a mașinilor electrice în municipiul Satu Mare"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.




Mai multe despre Primăria Satu Mare
Start la colectarea brazilor de Crăciun. Apelul lansat de Primăria Satu Mare

Închide