UNITATE. Crucea Roșie Satu Mare, apel către toți sătmărenii!

Apelul Crucii Roșii Satu Mare: ”VĂ RUGĂM SĂ NE SPRIJINIȚI CU DISTRIBUIREA ACESTUI MESAJ”.

Comunicat de presă

”Crucea Roşie Română FILIALA SATU MARE anunţă că a deschis un cont în care se pot face donaţii şi sponsorizări în bani pentru sprijinirea acțiunilor de prevenire a infecției cu COVID-19.

Fondurile vor fi destinate cumpărării de materiale de protecţie, de soluţii pentru dezinfecţie, pentru igienizare – necesare personalului de intervenţie, pe perioada epidemiei. Acestea vor fi distribuite acolo unde va fi cea mai mare nevoie.

Invităm pe toţi cei care vor să sprijine efortul umanitar, companii, oameni de afaceri, persoane fizice, să răspundă apelului nostru.

Contul special, în care pot fi depuse contribuţiile in bani, este

INTESA SANPAOLO SUCURSALA SATU MARE:

RO71WBAN2511000431501476

Titularul contului este Crucea Roşie Satu Mare”.Fii primul care comentează! despre "UNITATE. Crucea Roșie Satu Mare, apel către toți sătmărenii!"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre coronavirus
Zeci de persoane în carantină în Satu Mare, printre care și doi minori. 126 în autoizolare

Închide