Ups! Nimeni nu a luat concursul pentru șefia Poliției Rutiere. Un candidat a luat nota 4 ;)

Doi ofițeri s-au prezentat la concursul pentru ocuparea funcției de șef al Serviciului Poliției rutiere din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Satu Mare. Este vorba despre Marius Lupisca și Petru Păcurar. Doar că niciunul nu a reușit să treacă de examen și să ocupe postul prin concurs.

Marius Lupisca este actualul împuternicit la comanda Serviciului Poliției Rutiere Satu Mare, iar Petru Păcurar ocupă funcția de ofițer în cadrul Serviciului Poliției Rutiere Satu Mare. Cătălin Dănciuți – actualul șef al Biroului Poliției Rutiere din cadrul Poliției municipiului Satu Mare – nu s-a mai prezentat la concurs.

Concursul a avut loc la sediul Inspectoratului Județean de Poliție Satu Mare, în data de 06.07.2018, ora 11.00, iar proba de concurs a constat într-un interviu structurat pe subiecte profesionale care se înregistrează audio şi/sau video.             

Nota de promovare este minim 7,00, fiind declarat „admis” candidatul care a obținut nota cea mai mare la interviul structurat pe subiecte profesionale. Dacă Marius Lupisca a luat, totuși, 6,42, Claudiu Petru Păcuraru a obținut doar 4.50.Fii primul care comentează! despre "Ups! Nimeni nu a luat concursul pentru șefia Poliției Rutiere. Un candidat a luat nota 4 ;)"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Poliția Rutieră
S-a VOTAT. Radarele poliției trebuie presemnalizate. Radarul-pistol, la zece metri de autospecială

Închide