Următorul posibil viceprimar al Sătmarului este un dur și critic al nepotismului


Următorul posibil viceprimar al municipiului Satu Mare din partea PNL este Romeo Pop. Este, în mod aproape evident, singura soluție viabilă. Acesta ar putea să îi ia locul viceprimarului Doina Feher, care a demisionat în urma scandalului legat de aflarea pe lista de priorități pentru un apartament ANL al propriului fiu.

Romeo Pop este un critic vehement al sistemului bazat pe nepotisme. Din postura de consilier local în municipiul Satu Mare, Romeo Pop a luat poziție atât față de sistemul bugetar, cât și față de membri de partid plantați în funcții publice, pe căi politice.

În schimb, locul Doinei Feher în Consiliul Local va fi luat de către Gheorghe Stan. Pe de ală parte, președintele PNL Satu Mare, viceprimarul Adrian Albu, a precizat că se poate întâmpla orice, inclusiv ca PNL să nu mai facă o nominalizare pentru funcția de viceprimar, dat fiind faptul că până la următoarele alegeri locale mai este puțin peste o jumătate de an.

Cine este Romeo Pop

Naţionalitate: Română

Data naşterii: 04.01.1962

Profesia: Medic veterinar – absolvent al Facultății de Medicină Veterinară din Cluj

Stare civilă: căsătorit

ACTIVITATE

– 1989-1994 Şef de fermă Intreprinderea agricolă de stat Vetiş – Ferma nr. 2 Ardud

– 1994-1997 Administrator Harlem com SRL

– 1997-1998 Şef producţie Unicarm SRL

– 1998-2010 Administrator Atlantida company SRL

– 2010-prezent Administrator Pacific group SRL1 Comment on "Următorul posibil viceprimar al Sătmarului este un dur și critic al nepotismului"

  1. Din lac în puț!

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Consiliul Local Satu Mare, PNL
Viceprimarul Doina Feher și-a dat demisia după scandalul ANL!

Închide