Nu ați făcut nici unul din județ ce a făcut …

Comment on Vasile Țânțaș, proprietarul Hotelului Dacia, eliberat din Penitenciarul Satu Mare by Ghita Roman.

Nu ați făcut nici unul din județ ce a făcut Țânțaș pt Domnul Dzeu ia vedeți cate suflete a adus la mântuire ,in rest gunoaiele aceste pământești toate vor arde dar ce ai făcut pt Domnul vor rămâne vesnic

Recent Comments by Ghita Roman

VIDEO. Kereskényi, despre ajutoarele sociale: Cei care sunt apți trebuie să muncească
Foarte bine! Cei care primesc ajutor social și sunt apți de munca sa fie puși la munca, sa se respecte orele/zilele pe care aceștia trebuie sa le muncească pentru a primi ajutor social. Sa li se ofere locuri de munca, dacă refuza de ori sa li se retragă ajutorul. Trebuie schimbata legislația.


Reformă în Poliție: Secretomanie și heirupism, acuză sindicatele
Controale…Controale peste tot (întrebați oameni din stradă,despre ce trebuie facut) Abuzuri peste tot.Nepotisme,interese propri ale ofiterilor.Creati un birou pentru reclamații din interiorul jandarmeriei.


FOTO. Fostă consilieră a Vioricăi Dăncilă, fotografiată în timp ce vindea petarde la o tarabă
Mulțumim pentru informație. asemenea funcții sunt functii de căpușă la buget. Dar că a lucrat la tarabă nu e o rușine, dar salar de 53000 lei fără rost este furt și bătaie de joc față de cetățenii cu bun simț.


Ca-n Evul Mediu! Parohia Ortodoxă Beltiug pune bir pe membrul de familie!
Nu e nimic mai mult de spus, doar că Antihrist este aproape … deci preoții trebuie să fie puternici pentru a reuși să învingă…nu este un caz izolat când enoriașii se leagă de faptul că POPA face bani… păi dacă e așa de simplu, de ce nu vă faceți și voi preoți? Că în parlament toți au zis că e simplu.. și ia uite acum e plin…. las-o Naibii de treabă..adik 8,5 lei / lună / persoană e ceva foarte muuult???? Poate de multe ori ai scăpat 10 lei pe jos și nu te-ai întors să-i cauți? Și pe lângă faptul că e o sumă infimă, interesați-vă voi, să terminați lucrările ce trebuiesc făcute la biserică, renovați cât de cât casa parohială, faceți scandal: să cereți de la protopopiat, de la parlament …din alte surse nu contează.. pentru că nici preotul cu un salar de limita traiului, … pentru că este vizibil , că nu are nici BMW nici alte case pe nu știu unde… să renoveze din surse proprii casa parohială.si biserica….ca în câțiva ani să vă năzărească o tâmpenie din asta și să-l alungați cum l-ați alungat si pe părintele Ovidiu.. și să rămână și cu bănuți investiți într-o casă care nu este a lui .. și tot voi săriți cu gura Mare……Iude ce sunteți… Vă interesează ca totul să vi să pună la dispoziție, totul să fie curat, renovat, frumos…dar nu vă interesează cum? Și voi cei de la PresaSm de ce postați Minciuni și Invenții de-a unor Mincinoși ? Ar trebui să vă documentați înainte de a publica ceva…Sau sunteți gen Realitatea TV? Antena TV? Nu săriți să publicați când sunt chiar probleme serioase- corupție, tăieri ilegale de pădure,etc…


FOTO. Șoferiță oprită în trafic, în municipiul Satu Mare! Alimenta contrabandiștii
Doar pe duduia cu 3 genți de țigări au prins-o?
Pe ăia mari cu camioanele nu?
Se pare că tanti nu a cotizat în ultimul timp, așa că hai să o săltăm în trafic….


Citește articolul precedent:
ANCHETĂ. Raport al OLAF: mega-tun de 6 milioane de euro. Apaserv dă explicații

Închide