VESTE BUNĂ. Încep lucrările la cinematograful din mall-ul NEPI. A fost adusă deja aparatura

Reporterii PresaSM au aflat că de luni, 13 mai 2019, începe oficial construirea cinematografului Cineplexx la mall-ul Shopping City al celor de la NEPI/Rockcastle. Deja au fost aduse tablouri electrice de șantier și s-au montat proiectoare.

Reporterii PresaSM au reușit să ia legătura cu reprezentanții firmei care se ocupă cu realizarea cinematografului din incinta mall-ului Shopping City al celor de la NEPI Rockcastle. Potrivit sursei, termenul de finalizare a fost decalat față de cel inițial. Dacă în primă fază s-a avansat termenul iunie 2019, acum se vorbește despre septembrie 2019.

”Termenul de execuție este de patru luni. Dacă totul decurge normal – la jumătatea lunii septembrie o să fie deschiderea oficială”, au precizat reprezentanții antreprenorului pentru PresaSM

Primarul municipiului a anunțat semnarea autorizației de construcție pentru cele cinci săli de cinema ale celor de la Cineplexx. Investiția este una dintre cele mai așteptate de la Shopping City Satu Mare.

Lanțul de cinematografe internațional cu sediul în Austria, Cineplexx, intră astfel pentru prima dată pe piața din România direct în municipiul Satu Mare. Cineplexx introduce astfel cele mai noi tehnologii în materie de imagine și sunet.

”Observăm un potențial mare de dezvoltare a pieței românești de cinematografe și – bazându-ne pe o strategie clară de intrare ulterioară pe piață – am decis să construim amplasamente de înaltă calitate pentru vizionarea filmelor în mai multe centre comerciale noi. Mai mult, în prezent cercetăm viabilitatea unui ”proiect de recondiționare” care ar putea fi adăugat portofoliului nostru pe viitor” a declarat anul trecut Christof Papousek, managing partner al grupului de cinematografe Cineplexx.

Cineplexx și-a asumat un rol de conducere în întreaga regiune a sud-estului Europei în ceea pe privește tehnologia cinematografică, în special în ceea ce privește proiecțiile laser, 3D, IMAX®, tehnologie laser Dolby VisionTM și tehnologie sonoră de ultimă generație. De curând, primul cinematograf din regiunea germanofonă echipat cu un ecran LED Samsung Onyx a fost inaugurat în Viena.

Fii primul care comentează! despre "VESTE BUNĂ. Încep lucrările la cinematograful din mall-ul NEPI. A fost adusă deja aparatura"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre cinema, Cineplexx, NEPI
Bătaie la mall-ul NEPI Satu Mare. A intervenit Poliția și firma de securitate

Închide