Viceprimarul reacționează. Ce spune Doina Feher despre scandalul ANL

foto: facebook/doina feher

Viceprimarul Doina Feher a reacțioat pe Facebook în urma scandalului legat de repartizarea unei locuințe ANL către fiul său. 

Redăm integral și needitat textul viceprimarului Doina Feher:

“De când ocup această funcție, nu am făcut altceva decât să fiu corectă , să respect legile și să fac bine orașului nostru. Se pare că nimeni nu vede realizările: eliberarea focarului de infectie de pe str, Horea, deschiderea de creșe în fiecare cartier, câștigarea unui proiect destinat vârstnicilor, investițiile în școli , grădinițe și locuințe sociale…… Doresc să precizez că băiatul meu nu a primit nici o locuință, este doar pe o listă de priorități care se face în fiecare an. In acest an, Primăria Municipiului Satu Mare, nu are nici o locuință de repartizat. Aceste liste de priorități sunt doar o procedură care se face în fiecare an și se vor vota dinou anul viitor când se se poate schimba ordinea în funcție de dosarele valide și actualizate în fiecare an. De-altfel angațații de la biroul patrimoniu, solicită aceste actualizări în fiecare an, scris, telefonic, etc. Dacă băiatul meu nu are aceleași drepturi ca orice tânăr pâna la 35 ani, voi retrage dosarul și cererea. deși nu mi se pare corect, acestea nu sunt locuințe sociale și stau în ele medici, profesori, funcționari publici, orice om de care se încadrează cerințelor ANL. Faptul că sunt președinta acestei comisii de ani de zile, nu înseamnă că am încălcat legea pentru că nu am participat la vot în ședința de consiliu. Am anunțat asta public și există scris în procesul verbal. Am îndemnat toți tinerii să-și pună cerere și i-am asigurat că repartiția se face corect , lucru care-l susțin . Am pus la dispoziția presei întreg dosaru băiatului meu și punctașul acordat. Aceste criterii nu le stabilim noi, vin direct de la Autoritatea Națională a Locuințelor ANL. PRECIZEZ, BĂIATUL MEU NU A PRIMIT NICI O LOCUINȚĂ, ESTE DOAR PE O LISTĂ . Nu a fost favorizat nici cu servici nici cu casă, are doar ghinionul de a fi fiul unui politician. Este josnic să te iei de familia cuiva să iei poze de pe facebook și să le postezi cu minciuni și titluri tendențioase. Nu știu dacă e tocmai legal”, spune viceprimarul.9 Comments on "Viceprimarul reacționează. Ce spune Doina Feher despre scandalul ANL"

 1. Mi se face scarba d-na de tine ,o ofensa adusa satmarenilor chiar ne crezi asa prosti ?

  View Comment
 2. da nu pe bani tăi sau făcut toate cele și tu ești plătită fi banii nostrii

  View Comment
 3. dar totusi n-are bani de chirie saracu?ar trebui sa stangem niste banuti pt el

  View Comment
 4. Tara cu caini flamanz fara stapani…!!

  View Comment
 5. Hauler Gabriela | septembrie 27, 2019 at 23:34 |

  minciuni nu se face repartizările corect

  View Comment
 6. Săracu cât ghinion! Să fie băiatul viceprimăriței…dar se poate rezolva foarte simplu, viceprimărița să-și dea demisia!!! Iar copilul scapă de ghinion!!! Succes! Sau succesuri…

  View Comment
 7. Câte binefaceri! A eliberat focarul de pe str Horea, si a băgat pe Ostrovului.

  View Comment
 8. cred că cel mai bun sfat ar fi ca să-și dea demisia, pentru că fapta sa sună a corupție!!!

  View Comment
 9. DEMISIA – RUSINE !

  View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Doina Feher
FOTODOCUMENT. E clar! Viceprimărița Feher a semnat pentru fiul său! Cadou, un viitor apartament ANL

Închide