Acceasi mișcare a făcut-o între Doba și Decebal, dar nu …

Comment on VIDEO. Accident tragic, evitat la limită pe DN 19. Vinovatul a dat ”blițuri” să se ferească șoferii by .

Acceasi mișcare a făcut-o între Doba și Decebal, dar nu am avut cum să-l filmez… Eram cu copii în mașină și am evitat la limita, mai exact mam oprit sai fac loc sa treacă…

Also CommentedVIDEO. Accident tragic, evitat la limită pe DN 19. Vinovatul a dat ”blițuri” să se ferească șoferii
S-a orodus evenimentul intre Piscolt si Curtuiuseni….nu Petresti Carei


VIDEO. Accident tragic, evitat la limită pe DN 19. Vinovatul a dat ”blițuri” să se ferească șoferii
La acest …. ii este blocat CIP-ul de om …. care circula pe drumuri alaturi de inca foarte multi ….. ca el si militia capitalisto-democrata romano-satmareana sta si sau se ocupa de gainari (a se citi nimicuri) neputinciaso-oloago-nepasatoare la dezastrul din circulatie care se desfasoara zi de zi (vezi sensurile giratorii = accidente) si ei stau la “hodyna” cu radarul pe limitari de viteza, bravo militia satmareana ce mare kk ati realizat intro zi. Mare noroc aveti! Daca v-as fi 24h comandant ati ramane in militi 1/2 din efectjiv. Mai! faceti-va datoria, si stati in trafic preventiv, nu in birou(crasma) si o sa vedeti ca totul se va reduce la jumate, in prima faza! Presasm pulica aceste randuri sa stie si ei ce au de facut, nu sa doarma in bocancii platiti de contribuabil!


VIDEO. Accident tragic, evitat la limită pe DN 19. Vinovatul a dat ”blițuri” să se ferească șoferii
Asta e inainte de Piscolt, nu intre Petresti si Carei.


Recent Comments by

VIDEO. Cai bătuți cu lopata peste cap, în Satu Mare! Imagini care au revoltat internauții
Ev mediu… Din păcate nu pot să spun că e singular. Am văzut săptămâna trecută în zona Culciu la Someș cum un cal a fost torturat. Legat la căruță (straf), (țiganii de față, admirând primatul care era vedeta spectacolului), cu rotile blocate cu chingi, au mai atașat în spate un alt ștraf, tot cu rotile blocate de chingi. A bătut calul să tragă ansamblul respectiv. Mă deranjează că erau o mulțime de copii care îl admirau pe nemernic.Din păcate, nu există legislație adecvată pentru a-i baga la zdup pe astfel de nemernici, deși ar merita! Calul nu mai este animal de povară în lumea civilizata!


Grieb Csaba Francisc, primarul din județ care a spart bariera etnică. Candidatul îndrăgostit de Tășnad
Un om ce poate fi un exemplu. E adevărat că nu e lăudăros, nu face zgomot ci fapte. Mult succes și să fie cât mai mulți ani primar la Tășnad.


Concluzii pe final de campanie electorală. Mihai Huzău: ”majoritatea partidelor au interese ascunse”
[…] Sursa: presasm.ro […]


VIDEO. Mihai Huzău vrea să promoveze performanța sportivă și sportul de masă
[…] Sursa:presasm.ro  […]


FOTO/VIDEO. MĂRTURIE. Avocatul Dan Șuta explică incidentul cu Poliția Rutieră: ”Am fost linșat psihic”
Daca domnul “avocat” putra pantaloni nu fustita dadea dovada de maturitatea intelectuala care o pretinde si se supunea dispozitiilor date de politist cu sau fara masca ca tipa sau nu la el , mai nou tot mai multi avocati ies in evidenta cu tot felu de acuze fata de institutiile statului , eu cunosc legea NU?(in special cele de siguranta nationala si ordine publica) doar pentru a le demigra in conditiile in care ei ar trebui sa fie pe partea dreptatii dar ce fericit suna la 112 cand le bate cineva la usa cu ranga … va cunoasteti bine drepturile dar nu si obligatiile daca scenariul se intampla in tarile pe care le tot laudam actorul de comedie din piese de mai sus avea pistolul la cap catusele pe maini culcat pe asfalt la noi… la noi… e vedeta , profesia de avocat a ajuns sa fie o fita (nu pentru toti chiat sunt si oameni dedicati profesiei) noi suntel “bastani” cunoastem legea ne cunoastem drepturile “va rog sa ma tratati ca o printesa” ….
Citește articolul precedent:
E oficial! Proiectul Academiei de fotbal al Ungariei din Satu Mare, aprobat de Consiliul Local

Închide