FOTO. Act intim indecent în plină zi, în Micro 16. Fără jenă, în public

Imagini cu un caracter explicit surprinse de către un sătmărean în Cartierul Micro 16, într-un părculeț din zona străzii Aurora. Un tânăr și o tânără, care ambii par minori, își dau frâu liber pornirilor instinctuale în plină zi, pe o bancă. Și nu se rezumă doar la a se săruta (ceea ce nu ar fi deloc deplasat), dar așa…

Nu îi deranjează nici măcar faptul că prin zonă trec oameni, care de jenă se prefac că nu observă. Norocul lor că nu au fost observați de către o patrulă de Poliție sau Poliție Locală.

Și asta fiindcă puteau fi sancționați în baza Legii 61/1991 privind liniștea și ordinea publică, respectiv art. 3, alin. (1), și anume:

”Art. 3. Constituie contravenție săvârșirea oricăreia dintre următoarele fapte, dacă nu sunt comise în astfel de condiții încât, potrivit legii penale, să fie considerate infracțiuni:

1) săvârșirea în public de fapte, acte sau gesturi obscene, proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare, amenințări cu acte de violență împotriva persoanelor sau bunurilor acestora, de natura să tulbure ordinea și liniștea publică sau să provoace indignarea cetățenilor ori să lezeze demnitatea și onoarea acestora sau a instituțiilor publice”.

1 Comment on "FOTO. Act intim indecent în plină zi, în Micro 16. Fără jenă, în public"

  1. Make love, not war!

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Inspectoratul de Poliție Județean
Oșan săltat cu mascații în Satu Mare. Căutat de italieni, s-a adăpostit în județ

Închide