VIDEO. Adrian Cozma, despre bugetul din 2021: “În județul nostru vom tura toate motoarele”

Într-o conferință de presă, deputatul sătmărean Adrian Cozma a vorbit despre modul în care PNL a pregătit bugetul pentru anul în curs și felul în care au fost distribuți banii pe diferitele capitole bugetare. Cozma a criticat amendamentele depuse de PSD, despre care a spus că sunt doar exerciții în demagogie și a promis că investițiile programate pentru Satu Mare vor continua.

Deputatul sătmărean Adrian Cozma a precizat că bugetul din 2021 este unul al dezvoltării, bazat pe investiții care să aducă mai mulți bani mediului private, crescând astfel veniturile salariaților. În plus, a punctat Cozma, și bugetul asigurărilor sociale a crescut.

Investițiile vor continua și în Satu Mare, precizează deputatul. Banii vor merge atât pentru proiectele din domeniul infrastructurii rutiere, cât și în Sănătate.

“Sunt alocate fonduri importante pentru autostrăzile din Transilvania, pentru centurile ocolitoare, Satu Mare și alte orașe. Se lucrează intens la documentațiile tehnice, la drumurile expres din zona noastră și nu numai. Sunt alocați foarte mulți bani pentru investițiile în sănătate, de exemplu Spitalul Județean Satu Mare”, a precizat Adrian Cozma.

Fondurile europene vor fi motorul investițiilor pe care le preconizează PNL.

“În 2021 sunt alocate aproximativ 50 miliarde lei din fonduri europene, de departe cea mai importantă creștere și cea mai mare sumă alocată vreodată de la UE”, a mai spus Cozma.

Adrian Cozma a avut și câteva precizări cu privire la amendamentele depuse de PSD.

“PSD a făcut mii de amendamente. Dacă le votam ne mai trebuia încă un buget la fel de mare pentru sumele cerute. În fapt,  a fost o demagogie cu care ne-am obișnuit de multă vreme. Rețineți un lucru: PSD a lăsat un buget din care peste 95 % mergea pe salarii și pensii și bineințeles că atunci când au fost întrebați de unde vor lua bani, au avut un singur răspuns: fondul de rezervă al Guvernului. Adică,  de unde nu sunt! Fiindcă fondul de rezervă există pentru ca țara să aibă o rezervă în caz de calamități și alte probleme”, a precizat Adrian Cozma. “Trebuie să înceteze populismul și minciunile PSD, deoarece au lăsat un sac gol, găurit și cer să scoatem de acolo aur și miliarde de lei.”


2 Comments on "VIDEO. Adrian Cozma, despre bugetul din 2021: “În județul nostru vom tura toate motoarele”"

  1. hai cu faptele lăsați vrajeala

    View Comment
  2. luam din fondul acela alui orban ce il dadea primarilor pnl.

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Adrian Cozma, deputat Adrian Cozma
Adrian Cozma: Noul sediu al Prefecturii poate fi finalizat în acest an. Alocare de peste 3,7 milioane

Închide