VIDEO. Aglomerație infernală spre Petea! Cozi de peste 7 km, până lângă Satu Mare

Aglomerație infernală spre Punctul de Trecere al Frontierei Petea. cozile se întind pe o distanță de peste șapte kilometri. Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Sighetu Marmației susține că face tot ce este posibil pentru a fluidiza circulația autotrenurilor, în acest moment fiind COD ROȘU de aglomerație. Practic, se lucrează pe câte o singură bandă, atât pe sensul de intrare cât și pe cel de ieșire din țară.

Poliția de frontieră susține că nu poate lua măsuri mai serioase din cauza Poliției Ungare, care nu alocă un număr mai mare de oameni.”Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Sighetu Marmației a dispus toate măsurile aflate în competenţă pentru asigurarea unui control operativ şi reducerea timpului de aşteptare. Menţionăm faptul că la frontiera cu Ungaria, formalităţile de frontieră se efectuează în comun cu autorităţile ungare, sens în care Poliția de Frontieră Română a alocat personal suplimentar pentru acoperirea tuturor liniilor de control în punctele de trecere a frontierei cu Ungaria, însă numărul de linii care pot fi deschise este limitat de numărul de polițiști repartizaţi de către Poliţia Ungară. În baza protocoalelor bilaterale, P.F.R. poate deschide doar liniile de control care sunt asigurate cu personal şi de către autoritățile ungare”, spun polițiștii de frontieră.

Recomandări:

Poliţia de Frontieră recomandă şoferilor de automarfare tranzitarea tuturor punctelor de frontieră existente la graniţă deschise tranzitului de mărfuri, astfel încât să se preîntâmpine apariţia suprasolicitărilor doar a unora dintre acestea, într-un timp foarte scurt.

De asemenea, recomandăm consultarea aplicaţiei Trafic on-line care este disponibilă pe pagina de internet  www.politiadefrontiera.ro. Această aplicaţie on-line prezintă o medie a timpilor de aşteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei pentru anumite intervale de timp.Fii primul care comentează! despre "VIDEO. Aglomerație infernală spre Petea! Cozi de peste 7 km, până lângă Satu Mare"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre aglomerație
Cod roșu la vama Petea. Timpi de așteptare ridicați și la alte puncte de trecere

Închide