VIDEO. Câți oameni intră într-un microbuz cu 16 locuri?! Peste 40, în județul Satu Mare

Câte persoane intră într-un microbuz de transport intrajudețean, cu o capacitate de 16 locuri?! Câți încap, desigur, ne arată realitatea din județul Satu Mare.

Un cititor al PresaSM ne-a transmis imagini dintr-un microbuz care circulă pe ruta Satu Mare – Apa, precizând că în microbuzul de 16 persoane ar fi intrat peste 40 de călători. Înghesuiți ca și sardinele într-o conservă, se plâng navetiștii.

”Autobuzul care are ruta Apa – Satu Mare. Autobuzul are capacitatea de 16 persoane, șoferul a luat până la 48 de persoane după numărătoarea făcută de mai multe persoane. În fiecare zi, dimineața la ora 7.00, și la amiază, la ora 14.00, este aglomerație”, s-a plâns călătorul.

Astfel de situații nu sunt singulare în județul Satu Mare. Patronii firmelor de transport se plâng că nu au posibilități să achiziționeze autobuze mai mari, iar în cele mici nu pot să refuze călătorii.

Sunt și patroni care la orele de vârf au făcut eforturi financiare considerabile și au introdus autobuze de mare capacitate. Este și cazul firmei care operează pe ruta Satu Mare – Carei.

1 Comment on "VIDEO. Câți oameni intră într-un microbuz cu 16 locuri?! Peste 40, în județul Satu Mare"

  1. In Satu Mare ca la Teleorman

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre firmă de transport, navetiști, transport intrajudetean
FOTO. O navetistă se plânge de condiții. Șoferul autobuzului: De ce porți fustă scurtă?!

Închide