Distinsii invitati (Titus Corlatean, Serban Nicolae, Gabriel Zetea, Ioan Mang) …


Comment on VIDEO. Conducerea PSD Satu Mare, decisă la București. Va fi un interimat by Brigitta.

Distinsii invitati (Titus Corlatean, Serban Nicolae, Gabriel Zetea, Ioan Mang) au fost trimisi de la Bucuresti sa sustina candidatura domnului Les ! Ceea ce au si facut prin discursurile lor ! Domnul Zetea chiar printr-un mod jalnic si sinistru. Dar tot nu au reusit sa puna mana pe partid. A fost o sedinta foarte tensionata si mutora nu a fost permis sa vorbeasca (vechea conducere stie de ce)nu a fost permis sa vorbeasca nici unii candidati la functii. Tot fosta presedinte stie de ce ! In ultima suta a aparut si primarul de Odoreu si a votat, in conditiile in care domnul primar a batut palma cu pro Romania mai bine de un an, si mai nou cica este membru pnl !

Recent Comments by Brigitta

Spitalul Carei, unitate de suport pentru pacienții COVID19 din județul Satu Mare
Pe lista se afla…. de cand doamna primar de la Negresti a facut un pic de trafic de influenta si asa a aparut spitalul de la Carei pe lista ! In zona Oasului sunt cei mai multi suspecti !!!
Pare ca in Romania tot pe sistemul securist decurg lucrurile !


Spitalul Carei, unitate de suport pentru pacienții COVID19 din județul Satu Mare
Unitate suport pentru covid19 a fost desemnat spitalul de la Negresti Oas ! Tinand cont de faptul ca in zona Oasului sunt cei mai multi suspevti ! La traficul de influanta a doamnei primar, a fost mutat la unitatea de la Carei ! Problema e ca personalul NU are nici o protectie in afara de halat ! Daca la spitalul judetean de la Satu-Mare nu exista, de unde o fi la cel de la Carei ?


S-a decis conducerea interimară a PSD Satu Mare. Govor ar putea candida la șefia partidului
Nu stiu Bucurestiu de ce nu respecta statutul partidului ? In noul cex Satu-Mare echipa lui Ionut Onet e un pic mai numeroasa decit echipa lui Gabriel Les, astfel Radu Cristescu castiga lejer !


OPINIE. Influența lui Govor în PSD Satu Mare este covârșitoare. La propriu!
Influenta lui Mircea Govor a scazut mult ! La inceputul sedintei echipa Radu Cristascu – Ionut Onet – Daniel Balogh era cotat la 62 de voturi din 90 ! Iar ecipa supermanevratoarei Aurelia Fedorca – Gabriel Les – Adrian Micle erau cotati la abia 28 de voturi din 90 !!! Aurelia Fedorca nu a lasat pe multi candidati sa ia cuvantul, in schimb a dat cuvantul invitatilor : Gabriel Zetea – Ioan Mang – Serban Nicolae – Titus Corlatean care impreuna au vorbit peste 3 ore si au facut presiuni asupra delegatilor si echipa Aureliei Ferdorca a inceput jihadul prin sms cu santaje si amenintari, astfel au obtinut 45 de voturi pentru domnul Gabriel Les !!! Daca invitatii nu interveneau nestatutar sa sustina unul dintre candidati cu mari presiuni asupra delegatilor care au votat, era totul altul rezultatul !


Fără scanere la aeroporturi. Spre cine arată cu degetul ministrul Vela
Velea e un sacal (pnl) care e foarte habarnist, care stie sa arate cu degetu…..
Citește articolul precedent:
Veste bună: nu va fi limitat numărul porcilor crescuți în gospodăriile familiale

Închide