VIDEO. Criză de spațiu într-o școală. Clasă împărțită în două! Cu o ușă culisantă

Liceul Teoretic ”Nicolae Steindhart” din municipiul Satu Mare se confruntă de ani de zile cu o criză de spațiu. Și asta pentru că a crescut numărul de elevi, dar sălile de clasă au rămas insuficiente.

Așa se face că persoanele din conducerea școlii au apelat la o soluție de compromis: au împărțit o sală de clasă în două. Cu ajutorul unei uși culisante.

Problema este că – spun părinții – copiii dintr-o clasă trebuie să treacă prin cealaltă clasă pentru a ajunge, spre exemplu, la grupurile sanitare. Părinții sunt supărați și susțin că dacă ar fi știut din timp și-ar fi transferat copiii la o altă școală.

”Așa sunt înghesuiți 45 de copii într-o clasă cu un perete despărțitor, iar copii din partea din spate a clasei (clasa 0) nici nu au iesire la toaletă, ei trebuind să treacă prin cealaltă clasă și, bineînțeles, am fost anunțați în ultima săptămână de vacanță, ca să nu putem transfera copii în alta parte”, s-a plâns un părinte.

În ultimii ani s-a încercat, dar fără succes, transferarea unei părți a activității în fosta Școală nr. 5, de pe strada Wolfenbuttel. Doar că forțele politice din Consiliul Local nu au reușit să ajungă la un numitor comun.Fii primul care comentează! despre "VIDEO. Criză de spațiu într-o școală. Clasă împărțită în două! Cu o ușă culisantă"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Inspectoratul Școlar Județean
ATITUDINE. Elevii sătmăreni vor în conducerile școlilor unde învață!

Închide