VIDEO. Dorel Coica propune un parc imens la Satu Mare. Critici dure aduse candidaților UDMR

Dorel Coica, candidatul PSD la Primăria municipiului Satu Mare, a susținut ultima conferință de presă din această campanie electorală. Coica a mulțumit PSD și colegilor pentru susținere și a spus că a reușit, prin informarea cetățenilor, să demonstreze că a fost un primar care a lăsat în urmă realizări.

“Am lăsat în urmă o bună moștenire, inclusiv materială. Din punctul meu de vedere, am dorit să candidez ca să continui ceea ce am început”, a declarat Dorel Coica.

Dorel Coica a spus că a fost dezamăgit să afle de la cetățenii care locuiesc în cartiere, că multe dintre proiectele inițiate de administrația pe care a condus-o nu au fost realizate.

Critici dure aduse contracandidaților UDMR

Candidatul PSD a spus că este profund nemulțumit de lipsa de realizări ale celor doi candidați UDMR.

Coica a criticat lipsa de experiență administrativă a tinerilor candidați, aflați în luptă cu mari partide politice, dar spune că, în ansamblul său, campania electorală pentru alegerile locale a fost una bună.

Candidatul PSD, Dorel Coica, a făcut un apel la sătmăreni să nu își irosească voturile spunând că bătălia finală se dă între candidatul PSD și candidatul UDMR.

https://www.facebook.com/PresaSM/videos/323733032058205/

Dorel Coica a criticat conducerea Apaserv spunând că baza de date a companiei ar fi fost utilizată de către UDMR pentru a transmite scrisori electorale. Coica a precizat că scrisori pentru susținerea candidaților UDMR au fost transmise inclusiv persoanelor care au decedat.

“Ceea ce au făcut, a fost un gest extrem de urât care a lovit în sufletul multor familii. Urât! Urât!”, a spus Dorel Coica.

Fosta groapă de gunoi poate deveni un plămân al orașului Satu Mare

Candidatul PSD a criticat și modul în care contracandidații aflați în funcții au înțeles să își facă campanie, cu proiecte derulate rapid, pe ultima sută de metri.

Coica și-a prezentat și câteva dintre proiecte, printre care revitalizarea zonelor Ostrovului și Toamnei, printre altele, dar și transformarea zonei în care a fost fosta groapă de gunoi a municipiului într-un imens parc.

Fostul primar a anunțat că are și soluții pentru ciorile din Grădina Romei.

“Suprafața, aproape 30 de hectare, ar putea deveni un plămân al municipiului Satu Mare”, a spus Dorel Coica care spune că în zonă se poate amenaja un Oraș al copiilor, dar și un teren de golf.

Proiectul, spune fostul edil, se pliază pe cerințele Uniunii Europene care oferă fonduri substanțiale pentru mediu.


Fii primul care comentează! despre "VIDEO. Dorel Coica propune un parc imens la Satu Mare. Critici dure aduse candidaților UDMR"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre alegeri locale 2020, Dorel Coica
Mihai Huzău: “CSM, o gaură neagră în bugetul local!”

Închide