VIDEO. Emoționant până la lacrimi! Sătmărean adoptat în America și-a găsit familia biologică

Un tânăr, în vârstă de 19 ani, născut în Satu Mare și adoptat de o familie din Statele Unite a reușit grație unei pagini de Facebook să își regăsească familia biologică. Anunțul a fost postat chiar de mama sa adoptivă, care spune că a avut parte doar de întâlniri emoționante de când a încercat să dea de urma familiilor biologice ale celor doi copii ai săi, ambii din România. 

Reuniunea emoționantă

Reuniuni emoționante pentru doi copii adoptați din România, care și-au regăsit familiile biologice. Mama adoptivă din SUA a cerut sprijinul internauților și a postat un mesaj pe pagina de Facebook “Copiii niciodată uitați ai României”. A reușit astfel să dea de urma părinților biologici. Unul dintre tineri, acum în vârstă de 19 ani, a fost adoptat din Satu Mare.“Sunt mama adoptivă a doi minunați băieți adoptaţi din România, MECIC FLORIN CLAUDIU, născut în Corabia în anul 1995 și ALEX ZOLTAN ASZLATI, născut în Satu Mare în anul 2000. La începutul lunii aprilie am găsit această pagină și fără nici o ezitare am cerut ajutor în găsirea familiilor lor biologice. Imediat după submiterea informațiilor, mi s-a spus cum că anul trecut pe această pagină a ajuns și o tânără adoptată în Italia, la fel în căutarea familiei sale biologice. Era sora biologică a fiului nostru Florin. Imediat a urmat contactul între frați, bucuria lor a fost imensă și greu de descris. Câteva zile mai târziu am găsit și familia fiului adoptat din Satu Mare, ce mari emoții și bucurii am trăit cu toții!! Găsirea ambelor familii ne-a adus o mare liniște și pace sufletească! Acum, în sfârșit, cunoaștem trecutul și originile copiilor noștri”, a scris mama adoptivă a celor doi tineri români.

Din România au plecat, în România s-au reîntâlnit

Iar după emoția găsirii familiilor biologice au urmat întâlnirile. Astfel, cei doi tineri, împreună cu mama lor, au pornit spre România.

“Văzând frumoasele legături între copiii și familiile lor am început imediat organizarea vizitei noastre în România și Italia. Acum suntem aici cu familiile lor trăind momente pe care nici noi şi nici copiii noștri nu vor uita vreodată!! Mulțumim acestei pagini, oamenilor minunați din spatele acesteia și tuturor celor care le sunteți alături!! Cu toții schimbați destine și îndepliniți vise! Aveți tot respectul nostru!! Dumnezeu să vă binecuvânteze și să vă ajute în a merge înainte cu cât mai multe frumoase reuniuni!!!”, se arată pe pagina de Facebook dedicată celor care își caută familia biologică.

Și fratele adoptiv al sătmăreanului a avut parte tot de o reuniune emoționantă. Cel puțin așa arată imaginile postate pe pagina de socializare. Sora acestuia, adoptată de o familie din Italia, se interesase și ea tot pe Facebook de soarta fratelui său biologic.Fii primul care comentează! despre "VIDEO. Emoționant până la lacrimi! Sătmărean adoptat în America și-a găsit familia biologică"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre adopție, copil adoptat
FOTO. Povestea tinerei adoptate (acum 27 de ani) din județ care își caută părinții naturali

Închide