VIDEO. Fiul Sorinei Pintea, mărturii în dosarul mamei sale. Spune că s-a întâlnit cu denunțătorul


Ionuț Pintea, fiul fostului ministru al Sănătății, a povestit pe Facebook că a avut o întâlnire cu denunțătorul din dosarul în care este cercetată Sorina Pintea. În discuție apare și numele senatorului PSD, Liviu Pop. Presa din Maramureș titrează că acesta a precizat că nu are nicio legătură cu dosarul în care este implicată fostul ministru. 

Într-o filmare pe Facebook, fiul Sorinei Pintea povestește ce s-a întâmplat după ce mama sa a fost acuzată de DNA de luare de mită în formă continuată. Ionuț Pintea spune că chiar s-a întâlnit cu denunțătorul din cazul mamei sale.

“Dimineață am fost sunat de către senatorul PSD de Maramureș Liviu Marian Pop și m-a rugat să mă întâlnesc urgent cu cineva”, spune Ionuț Pintea.


DNA confirmă. Sorina Pintea, reținută. Care sunt acuzațiile


Fiul fostului ministru spune că a înregistrat întreaga întâlnire, tocmai pentru că nu știa despre ce este vorba, iar denunțătorul i-ar fi precizat că are informații care o pot ajuta pe Sorina Pintea. 

“M-am întâlnit cu un domn mic de înălțime, cu părul grizonat, mi-a spus că urmează să se întâlnească cu Marius, finul primarului din Ulmeni. După alte 15 minute a venit la mine și mi-a spus că are niște informații care o pot ajuta pe mama”, povestește Ionuț.

Denunțătorul, “victimă” tot a unui flagrant, spune Ionuț Pintea

Denunțătorul este cel care l-ar fi implicat și pe senatorul PSD Liviu Pop.

“Mi-a zis că a fost vorba de alte patru tranșe de bani pe care el le-a făcut către Liviu Marian Pop. 40.000 de euro anul trecut și câte 5.000 de euro tot către Liviu Marian Pop. Bani care am înțeles că trebuiau să ajungă la mama mea”, mai spune Ionuț Pintea.

Pintea spune că denunțătorul i-a povestit că el însuși a fost “victima” unui flagrant, în București.

“Îmi zice că își cere scuze pentru ce s-a întâmplat, că n-a avut ce să facă, pentru că lui i-au făcut flagrant la București. Zice: Eu am fost firma subcontractoare și proprietarul firmei din București mi-a făcut flagrant când eu luam bani. L-am întrebat de ce a luat banii și mi-a spus: Trebuia să-i dau mai departe. Nu mi-a spus cui. După flagrant am fost cablat, urmărit, interceptat și n-am putut să anunț pe nimeni despre ce mi s-a întâmplat și să previn pe cineva”, povestește Ionuț.

Fiul Sorinei Pintea precizează că după ce a aflat că bărbatul cu care s-a întâlnit este denunțătorul, a preferat să pună capăt întâlnirii. Ionuț Pintea a mai spus și că speră ca lucrurile să fie lămurite în justiție, mai ales că mama sa nu merită ceea ce i s-a întâmplat și este și bolnaavă.

Pentru presa din Maramureș, Liviu Pop a precizat că nu are nicio legătură cu dosarul în care este cercetată Sorina Pintea.

Vineri seara au apărut primele informații și imagini de la perchezițiile făcute de procurorii DNA cu privire la un dosar în care ar fi implicat fostul ministru al Sănătății, în calitate de directorul al Spitalului din Baia Mare. Sâmbătă dimineața, DNA a confirmat print-un comunicat de presă faptul că procurorii au solicitat reținerea Sorinei Pintea.1 Comment on "VIDEO. Fiul Sorinei Pintea, mărturii în dosarul mamei sale. Spune că s-a întâlnit cu denunțătorul"

  1. Vrajeala de psd

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre DNA
După propria experiență cu DNA, Marcela Papici îi plânge de milă Sorinei Pintea

Închide