VIDEO. În plină pandemie, unii locuitori din județ primesc apă murdară la robinete


Apă murdară livrată locuitorilor din Turț, în plină pandemie. Apa nu doar nu poate fi folosită pentru igiena zilnică, dar cei care nu au observat mai devreme “cafeaua” care a curgea la robinet, s-au trezit și cu rufele murdare, ca să nu mai vorbim de faptul că vor trebui acum să își igienizeze și mașina de spălat haine.

Situația nu este una inedită, a explicat un localnic pentru PresaSM. De trei ani încoace există probleme cu furnizarea de apă, iar locuitorii spun că cel puțin o dată pe lună au loc incidente similare. E un fel de ruletă rusească pe nervii și banii oamenilor, prețurile pe care clienții le plătesc furnizorului Apaserv fiind cele standard.

De regulă, spun locuitorii, durează trei zile ca problema să fie remediată și se pare că nici pandemia nu a făcut multe pentru a rezolva probleme din Turț.

Problemele legate de calitatea apei nu sunt singulare. În luna martie, când țara era deja în stare de urgență, locuitorii din Turț s-au trezit fără apă la robinete din cauza unor lucrări despre care Apaserv-ul a spus la data respectivă că erau de urgență.1 Comment on "VIDEO. În plină pandemie, unii locuitori din județ primesc apă murdară la robinete"

  1. Apaserv e stat în stat! Fac ce vor sau mai exact nu fac! Locuitorii sau primăria să dea în judecată Apaserv și să ceară daune serioase! Să facă reclamații inclusiv la poliție, pentru înșelăciune. Ei plătesc corect dar Apaserv îi înșeală livråndu-le repetat apa groaznic de murdară!

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre apă murdară, Apaserv
FOTOGALERIE. S-a surpat o bucată din șosea în centrul Sătmarului. O femeie a ajuns cu roata în groapă

Închide