VIDEO. Lebăda aduce în Satu Mare spectaculoasa ceramică spaniolă Undefasa

Lebăda aduce în județul Satu Mare – ca și unic distribuitor – ceramica spaniolă a celor de la UNDEFASA! În acest sens, reprezentanții Lebăda au organizat astăzi o prezentare în premieră a produselor care au impresionat o lume întreagă prin calitate și durabilitate! Ca și o încununare a peste cinci decenii de tradiție și inovație în acest domeniu!

Lebăda unic distribuitor în județul Satu Mare

Chiar dacă pe de o parte UNDEFASA păstrează în continuare multe dintre valorile unei structuri tradiționale de afaceri familiale, ceva care se extinde până la relația cu clienții săi (mulți dintre ei au rămas fideli încă de la înființare), pe de altă parte continuă să parieze cu aceeași hotărâre pe relațiile internaționale care i-au ghidat pașii de peste patruzeci de ani. În prezent, peste 70% din producția Undefasa este exportată, produsele fiind prezente în peste 60 de țări din întreaga lume. Iar în județul Satu Mare, unicul importator este Lebăda!

Fabricanți de ceramică din 1967

UNDEFASA este situată în epicentrul industriei ceramice spaniole și de la începuturi și-a susținut creșterea pe convingerea că fiecare dintre produsele sale poate reflecta tradiția și pasiunea pentru ceramica bine fabricată. Aceste valori au fost contruite de-a lungul anilor de experiență, a efortului și dăruiri depuse.

UNDEFASA și-a început călătoria în 1967, într-o perioadă marcată de dezvoltarea incipientă a industriei ceramice în provincia Castellón, contribuind la crearea țesăturii de afaceri de care se bucurăm în prezent.

O afacere de origine familială

O companie de origine familială care a evoluat și s-a adaptat la condițiile schimbătoare ale mediului. Ceea ce s-a născut cândva ca o mică aventură industrială, cu obiectivul de a oferi sprijin pentru diferitele fabrici de ceramică care au apărut deja în zonă, a devenit una dintre companiile care au cea mai avansată tehnologie de fabricație produse ceramice industriale, care sunt comercializate, proiectate și savurate pe cinci continente. In acest moment compania are birouri proprii în Madrid, Las Palmas și Zaragoza.

”Adevărata noastră provocare este de a putea ajuta și chiar inspira clienții noștri să proiecteze și să construiască case și spații în care sa-si doreasca să trăiască și să lucreze. Având în vedere acest obiectiv, misiunea noastră este de a pune inovația și cea mai nouă tehnologie în procesele de fabricație la dispoziția ultimelor tendințe estetice în arhitectură și design interior”, spune reprezentantul UNDEFASA.


Puteți descoperi toate acestea la showroom-ul Lebăda, situat pe Drumul Careiului, nr. 15 – 17.  De asemenea, în showroom-ul Lebăda se găsesc peste 3.500 de produse, dispuse pe o suprafață de 600 de metri pătrați. Este vorba despre produse proprii, fabricate în unitatea de la Valea Vinului (investiției 100% a firmei Lebăda), dar și de la furnizori naționali și internaționali.

Descoperă pasiunea pentru arta locuirii printr-o ofertă amplă de produse de înaltă calitate. Trăiește o experiență creativă încărcată de satisfacții în showroom-urile Lebăda și online pe www.novolor.ro

Fii primul care comentează! despre "VIDEO. Lebăda aduce în Satu Mare spectaculoasa ceramică spaniolă Undefasa"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre gresie, Lebăda, Novolor
FOTO/VIDEO. Proiectare 3D gratuită a băilor în Satu Mare! Iar materialele, la superprețuri!

Închide