În primul rând, acolo nu-i parcare ci parc sau pietonal! …

Comment on VIDEO. Legea, încălcată în fața polițiștilor: reacție zero. Cu mașina pe trecerea de pietoni by Badea Gheorghe.

În primul rând, acolo nu-i parcare ci parc sau pietonal! E parcare doar pentru c….. h….. care ocupă și locurile de parcare pentru persoanele cu dizabilități de la supermarketuri!

Recent Comments by Badea Gheorghe

VIDEO. Un italian se declară șocat de condițiile dintr-un spital din județul Satu Mare
Arată chiar decent, pentru un spital din lumea a 3-a!


FOTO/VIDEO Accident în centrul Sătmarului. Un motociclist a intrat într-o mașină
@Ion: Foarte corecte și pertinente observațiile!
Este o modă în toată țara, să nu se semnalizeze sau dacă o fac, o fac odată cu efectuarea virajului! Iar despre asigurare înaintea virajului … de cele mai multe ori nici nu poate fi vorba!
Vedeți stimați domni polițiști, aici ar fi de lucru, nu doar la vânătoarea de vitezomani! Asemenea fapte se petrec zilnic, deoarece nu este cine să le constate și să le sancționeze!
Gardienii publici, cu competențe pe linie de circulație, sunt foarte slab pregătiți și nu cunosc legea, nici vorbă să o aplice!


FOTO/VIDEO. Fetiță lovită de o mașină condusă de o femeie, în Micro 17
Trebuie SUPRAÎNĂLȚATE toate trecerile de pietoni din preajma unităților școlare, concomitent cu instituirea unei limite de viteză de 30 Km/h!!!


Doi sătmăreni atacați de un câine din rasa Boxer. O victimă a ajuns la Urgență
O întrebare către conducerea așa-zisei poliții locale: Câți proprietari de câini din rase periculoase plimbați fără botniță și lesă ați sancționat de la înființarea organizației (2010) și până azi?
Îmi permit să ghicesc răpunsul care coincide cu valoarea voastră: 0!


PSD Satu Mare îi promite lui Dragnea 1.500 de oameni la mitingul din București
Ăsta va fi marșul prostiei!
Un infractor dovedit și condamnat, pe cale să-și încaseze a doua condamnare (care nu mai poate fii cu suspendare!) își face miting pentru susținerea … abuzurilor din justiție și a presiunilor asupra magistraților!?!
Câtă prostie …


Citește articolul precedent:
VIDEO. Poliția Locală ar fi ezitat în fața unor scandalagii. S-a lăsat cu amenzi în final

Închide