VIDEO. Marea Asfaltare sau ”Marea Ciordeală”? Cum se fură combustibil în Satu Mare

Marea Asfaltare în municipiul Satu Mare se face cu muncitori. Muncitori care au și ei, la rândul lor, anumite nevoi. Nevoi care se acoperă cu bani. Bani care se scot din diferite activități. Activități care nu sunt tocmai corecte față de angajator. Angajator care încearcă să își scoată ”pârleala” de pe unde poate. Adică, din contracte cu statul. Un silogism logic pe cât de simplu pe atât de păgubos.

Ca să fim mai expliciți, un sătmărean a suprins angajații unei firme, care munceau la infrastructura rutieră a municipiului Satu Mare, în timp ce căutau flacoane în containerele de deșeuri. Și nu pentru a le recicla, ci pentru a sustrage combustibil. De unde?! Din utilaje.

”Așa se fură la noi! Muncitorii de la drumuri fură benzină/motorină cu zecile de litrii din utilaje! Caută flacone în gunoaie, întorc utilajul să nu-i vadă nimeni și își fac “plinul”!”, este mesajul remis redacției PresaSM.ro de sătmăreanul cu spirit civic.

Bacșiș, bacșiș, dar ne mai mirăm că în municipiul Satu Mare se lucrează cu ”viteza melcului turbat”?! ”Dacă nu avem combustibil în utilaje, cu ce să lucrăm, monșer?!”, ar putea fi răspunsul bravilor angajați. Sătmarul minunilor, nu alta!1 Comment on "VIDEO. Marea Asfaltare sau ”Marea Ciordeală”? Cum se fură combustibil în Satu Mare"

  1. Saroz Cristiana | aprilie 12, 2017 at 10:11 |

    A propos de ” Marea asfaltare ” sau ‘ Marea peticire ” din Micro 16. Veniti sa vedeti cum arata Bulevardul Sanatatii . Dupa ce ca gurile de canal sunt cu aprox. 10-15 cm sub nivelul asfaltului, craterele aparute in asfalt sunt reale pericole in situatia in care gropile au si 30 cm adancime ( vis a vis de parc ). Stiu ca cei ce rapara in fiecare an isi asigura obiectul muncii si pentru anii urmatori. Totusi………

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Satu Mare
Satu Mare, orașul retrocedat de tot. De la terenuri de sub blocuri, piețe, parcuri și străzi

Închide