Alegeri din doua tururi !!Asta e solutia de a stopa …

Comment on VIDEO. Mihai Huzău, candidat PMP: ”Funcțiile au fost împărțite. M-am săturat de jocuri politice ieftine” by Szalma Jack.

Alegeri din doua tururi !!Asta e solutia de a stopa “stapanirea maghiara” din Satu Mare(si nu numai)!!Altfel nicio sansa,pentru ca partidele romanesti vin cu tot felul de loseri !

Recent Comments by Szalma Jack

VIDEO. Tânăr amendat și bruscat de Poliția Satu Mare fiindcă nu avea mască. Martorul, bolnav psihic
Agentii de paza probabil au chemat politia pentru ca baiatul a facut scandal in incinta bancii.Baiatul a devenit recalcitrant,plus ca nu purta nici masca.Cum naiba sa te prezinti la banca sa-ti faci card cu…poza din telefon ??!!Iar “urme rosietice” puteau aparea si dupa smuciturile din mainile politistilor pentru ca s-a impotrivit sa-i insoteasca la sediul politiei.El clar a gresit inca din sediul bancii,acolo unde a facut scandal pentru ca i s-a refuzat eliberarea unui card avand ca act de identitate poza din telefon.


VIDEO. Avocatul Ciprian Ardelean a găsit vinovații pentru ruperea echilibrului etnic în județul Satu Mare
Alegerile in viitor se vor desfasura in doua tururi,iar pragul electoral va fi de 10% !!Adio UDMR,adio USR,adio AUR…poate chiar si PNL !


ȘANTAJ?! Kereskenyi dezvăluie miza tentativei de blocare a proiectului Centrului Nou
De ce primarul nu sesizeaza POLITIA ???De ce nu se sesizeaza din oficiu procurorii??Pentru ca nu trebuie sa ai multa minte ca sa-ti dai seama ca ceva pute !!


Adrian Cozma: “Vești bune! Vor începe lucrările de întreținere la DN Livada-Orașu Nou”
……. asta iar da “vesti bune”???Dar cine dreq il baga pe el in seama??!!


FĂRĂ PRECEDENT. Lucrările la Centrul Nou, la un pas de blocare. Se pierd milioane de euro
OAR sa-si vada de treaba cu “brutalul” lor cu tot ! E cel mai nashpa centru de municipiu resedinta de judet din cate am vazut,iar aceste cladiri de beton nu sunt nici pe departe o capodopera arhitectonica,mai degraba ar semana cu niste silozori de cereale !Reabilitarea este foarte necesara,pentru ca ajunsese ca dupa bombardament piata centrala !Citește articolul precedent:
Bazinul de înot din Satu Mare primește finanțare. Construcția ar putea începe în acest an

Închide