De ce mai țineți acele firme care au luat bani …

Comment on VIDEO. O haită de câini atacă un biciclist în centrul municipiului Satu Mare by roman.

De ce mai țineți acele firme care au luat bani pt câini dar îi țin în stradă. prinde fii si îi omorati ce câștig aduc ei.mizerie ceartă si oameni care sau îmbogățit de pe urma lor.

roman Also Commented

VIDEO. O haită de câini atacă un biciclist în centrul municipiului Satu Mare
[…] PresaSM a prezentat un video înfiorător, cu scene ce par desprinse din sălbăticie: un sătmărean este alergat printr-un oraș al UE, de către o haită de câini. În orice țară normală, așa ceva ar duce la demisii, la scuze publice, nu și la noi. […]


VIDEO. O haită de câini atacă un biciclist în centrul municipiului Satu Mare
Se pare ca situatia e extraordinar de complicata privind gestionarea cainilor fara stapan, prin care primariile nu pot semna contracte cu firmele care pana acum se ocupau de aceasta problema se datoreaza excesului de zel ale conducerilor unor ONG-uri, care nu vor ele sa se ocupe de problemele reale de pe teren, dar nici pe altii nu ii lasa, facand mereu plangeri peste plangeri! Aceasta situatie exista doar la noi in judet, in alte judete colectarea si gestionarea merge fara probleme! Vina este clar a celor 2-3 ONG-uri si a acelor autoritati care in loc sa fie mai hotarate in fata acestora au preferat sa blocheze toate primariile din judet! Ma intreb, ce vom face daca vor aparea niste boli grave, gen rabia? Probabil vor umbla si ei ca si cateii, cu coada intre picioare!


Recent Comments by roman

VIDEO. Povestea dramatică a sătmăreanului care a impresionat la Vocea României
cinste tie semi satmarene.


FOTO/VIDEO. Guvernul Orban pompează mai mulți bani în centura Sătmarului
Vrei teren cu front la centura?! No ia atunci ca n-ai de unde.
Prietenii stiu de ce!!!


FOTO. Mulțumim, sătmăreni! Grație mobilizării voastre, bărbatul dispărut a fost găsit!
Bine ca a fost gasit si totul s-a incheiat cu bine..insa..poate pe viitor familia il va insoti pe acest domn mai ales stiind ca are o afectiune medicala din cauza varstei..nu poti sa lasi un om cu probleme de memorie sau de orice fel sa umble de capul lui si oricum e un om cu o varsta inaintata…ma bucur ca a fost gasit in timp util si nu inghetat pe undeva…toate cele bune lui si familiei!


FOTO. Sătmarul minunilor! Ușă de autobuz, asigurată ”Flinstone style”
Ala nimic autobuzul care duce navetisti de la tasnad la carei joi dimineata pana la carei o mers cu usa deschisa,dupamasa o ramas fara frana asas transportatori pana nu se intampla ceva nenorocire nu le itereseaza pe nimeni nu face nimic


FOTO. Tinerii polițiști, un exemplu! Au sărit în ajutorul unui șofer, cu mașina defectă!
Total de acord. Tânăra generație de polițiști e mult mai implicată și mai devotată muncii pe care au ales-o. Am constatat acest lucru pe propria-mi piele când, în urma unui eveniment rutier în care am avut mașina avariată, iar cel în cauză plecând de la locul accidentului. Am apelat la poliție pentru rezolvarea cazului și chiar dacă nu am avut un număr de înmatriculare al celui ce m-a lovit, cel care s-a ocupat de caz în mai puțin de 2 săptămâni a reușit să îl găsească pe făptuitor și a aplicat legile ce se impun. Respect și cinste tinerei generații!


Citește articolul precedent:
VIDEO. Tânără spulberată pe trecerea de pietoni. Accidentul, filmat LIVE

Închide