VIDEO. Ouă mucegăcite la Kaufland, în județ. Clientul nu și-a primit banii înapoi!


O femeie din județul Satu Mare s-a dus în data de 24 noiembrie să cumpere ouă la supermarket-ul Kaufland din municipiul Carei. A doua zi, femeia a vrut să le folosească, dar acestea erau ”mucegăite”, conținând o substanță de culoare neagră.

Femeia a mers a doua zi la Kaufland pentru a le arăta reprezentanților magazinului ce fel de produse comercializează, dar a avut surpriza să i se spună că nu își poate primi banii înapoi. Suntem convinși că Protecția Consumatorului ar putea avea o cu totul altă părere.

”Am cumpărat ouă de la Kaufland, în data de 24 noiembrie, data de expirare 10 decembrie. Am vrut să folosesc în data de 25 noiembrie, dar după ce am spart șapte bucăți am observat mucegai înăuntru. Astăzi am mers la Kaufland să spun ce ouă vând sau în ce condiții sunt păstrate aceste ouă. Au spus că nu primesc banii înapoi, de ce nu am venit în ziua când am cumpărat. Am spus că nu sunt din oraș și nu vin zilnic în Carei, dar în aceste 2 zile cât au fost la mine nu puteau să putrezească așa”, a declarat careianca pentru CareiNews.ro.

Materialul video nu mai are nevoie de niciun comentariu.



10 Comments on "VIDEO. Ouă mucegăcite la Kaufland, în județ. Clientul nu și-a primit banii înapoi!"

 1. se vinde si gunoaie in comert mai ales acum de sarbatori

  View Comment
 2. trecătorprin satu mare | noiembrie 29, 2020 at 10:35 |

  DE CAM 2 ANI , LA MAGAZINUL RESPECTIV NICI LEGUMELE NU SUNT PREA BUNE: CEAPA ESTE STRICATĂ, CARTOFII NU SUNT PREA GROZAVI, MORCOVII SUNT VECHI ȘI MICI, PĂSTĂRNACUL, LA FEL. AM VĂZUT LA ALBA IULIA ZILNIC TINERI CARE CURĂȚAU LĂZILE CU LEGUME DE CELE STRICATE. NU AR FI RĂU ȘI PE AICI SĂ SE PROCEDEZE LA FEL. ȘI INCĂ CEVA: PUNGILE LOR ECO SE PLĂTESC SAU NU. NU AM VĂZUT PREȚ NICĂIERI!

  View Comment
 3. Mergeți în continuare la Kaufland mereu proaspăt ca la piețe și la agricultori noștri din piețe mai rar sau nici odata

  View Comment
 4. să le fie rușine, ce ar fi să nu mai facă oamenii cumpărături de la ei ce ar fi,poate ar lua o lecție.

  View Comment
 5. Eniko Clara | noiembrie 29, 2020 at 16:31 |

  Si.si primar banii inapoi!!!

  View Comment
 6. Totusi nu Kaufland le produce.

  View Comment
 7. Eniko Clara | noiembrie 29, 2020 at 16:34 |

  Trebuia să.si duca ouăle inapoi asa cum erau!!! nu doar sa meargă cu bonul , ca sa ce?…

  View Comment
 8. Eniko Erdei | noiembrie 29, 2020 at 16:46 |

  Referitor la doamna…asa cum s.a pozat cu ele la vestitul domn care a scris articolul asa trebuia sa si le duca inapoi. Nu sa meargă cu bonul doar…

  View Comment
 9. Eniko Erdei | noiembrie 29, 2020 at 16:51 |

  De ce e magazinul de vina ca nu a văzut prin OU?…Doamba de ce nu a văzut prin ele cand le.a luat de pe raft?! Trebuia sa duca si ouăle inapoi asa cum erau. ! Daca a putut să se pozeze cu ele sa le treacă peste tot asa trebuia sa le duca inapoi. Nu sa meargă sa arate ca ea a cumpărat niște ouă…

  View Comment
 10. Percec Diana | decembrie 4, 2020 at 14:52 |

  Buna ziua. Exact așa am pățit și eu. Oua care au termen pana pa 10 Decembrie. Ieri le-am luat de la Kaufland Radauti , sunt stricate, mucegăite, de la marca Țara mea , le duc azi înapoi sa vad ce rezolv. Ne putem îmbolnăvi foare rău.

  View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.




Mai multe despre Comisariatul pentru Protecția Consumatorului
FOTO. ”Specialitatea” unui restaurant de fițe din Satu Mare: fluture prăjit! Nota de plată: sute de lei

Închide