VIDEO. Pericol de inundație în județ! Sloiuri de gheață pe Someș

Formațiuni de gheață pe râul Someș. Imaginile video surprinse în zona municipiului Satu Mare indică un fenomen destul de spectaculos, dar și destul de periculos.

Debitele unor râuri din județul Satu Mare vor fi în creştere datorită efectului combinat al precipitaţiilor prognozate, cedării apei din stratul de zăpadă, evoluţiei formaţiunilor de gheaţă şi propagării acestora.

Creşteri mai însemnate de niveluri cu posibile depăşiri ale COTELOR DE ATENŢIE şi INUNDAŢIE şi creşteri artificiale de niveluri cu posibile efecte de inundaţii locale pe unele sectoare de râu datorită influenţei evoluţiei formaţiunilor de gheaţă.Se vor situa peste:

– COTELE DE INUNDAȚIE râurile la staţiile hidrometrice: Tur – Călinești Oaș (420+4), Tur – Turulung (420+15).

– COTELE DE ATENȚIE râurile la staţiile hidrometrice: Tur – Negrești Oaș (170+7), Valea Rea – Huța Certeze (170+15), Talna – Pășunea Mare (270+30).Fii primul care comentează! despre "VIDEO. Pericol de inundație în județ! Sloiuri de gheață pe Someș"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre inundații
COD PORTOCALIU. Pericol real de inundații în județul Satu Mare!

Închide