VIDEO. Povestea micuțului (2 ani) dansator care i-a impresionat pe sătmăreni!


Micuțul Nicholas, în vârstă de doi ani, a impresionat un județ întreg, după ce marți, 26 mai, a dansat pe acordurile muzicii unui violonist, în Centrul Nou al municipiului Satu Mare. Dar povestea lui Nicholas este una deosebită și a fost spusă pentru PresaSM chiar de mama și unchiul băiețelului. 

Loredana B. este mama micuțului Nicholas. Loredana are dublă cetățenie, română și americană, și este născută în municipiul Satu Mare, dar s-a căsătorit și trăiește lângă Los Angeles, Statele Unite ale Americii. Micuțul Nicholas este cetățean american și a venit, alături de mama sa, în luna februarie în municipiul Satu Mare. Și asta pentru a-și vizita bunicii și unchiul matern.

Au vrut să plece acasă, în SUA, unde îi aștepta tatăl micuțului, dar între timp a izbucnit pandemia de COVID19 și au rămas forțat în România. Micuțul Nicholas și mama lui au stat mai mult în casă, iar marți au ieșit în sfârșit la o plimbare, iar în Pasajul Coposu s-a întâlnit cu violonistul care l-a determinat să danseze.

”Din luna februarie am stat mai mult în casă. Nu am putut să mergem acasă, în SUA, fiindcă ni s-au anulat cinci zboruri. Așa că marți am ieșit la o plimbare, iar când am ajuns în dreptul violonistului, Nicholas s-a cerut jos din brațe. Inițial nu am știut ce vrea. Apoi a început să danseze. A fost încântător! Nicholas este pasionat de avioane, dar înclinația spre dans o are de la unchiul său, care este actor la Teatrul de Nord, aici în Satu Mare”, a spus Loredana pentru PresaSM. 

”Vinovat” pentru pasiunea lui Nicholas față de dans este actorul sătmărean Cristian But, unchiul micuțului. Care l-a dus de mic la Teatru, de unde a învățat să fie dezinvolt.

”De mic, încă de la un an, l-am dus cu mine la repetiții, la Teatru. Sper să se joace cât mai repede următoarea piesă pentru copii și să mergem din nou să cântăm și să dansăm împreună”, a spus Cristian But. Fii primul care comentează! despre "VIDEO. Povestea micuțului (2 ani) dansator care i-a impresionat pe sătmăreni!"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre artist, Județul Satu Mare
HARTĂ OFICIALĂ! Avem două zone metropolitane în județul Satu Mare!

Închide