VIDEO. Preotul ortodox Coriolan Nastai, din Satu Mare, s-a retras din activitate


Preotul Coriolan Nastai, de la Parohia Ortodoxă Română Satu Mare IV “Nașterea Maicii Domnului 1″, situată pe Bulevardul Octavian Goga (zona Soarelui), s-a retras din activitate după 43 de ani de activitate, din care 25 dedicate Parohiei IV.

Astăzi, 29 noiembrie 2020, s-a transmis în direct Sfânta Liturghie, care este ultima slujbă oficială după 25 ani de slujire a părintelui Nastai Coriolan ca paroh la Biserica Nașterea Maicii Domnului din Satu Mare și trecerea la pensie împlinind vârsta de 65 ani.

Preotul Coriolan Nastai

Data nasterii 06.04.1955

Rangul licentiat – gradul I1 Comment on "VIDEO. Preotul ortodox Coriolan Nastai, din Satu Mare, s-a retras din activitate"

  1. Vulpea bi-polara | noiembrie 29, 2020 at 20:05 |

    Asa? De pe o zi pe alta? I-or “furat” o ultima ocazie de a merge cu cerseala, ma rog, cu apa sfintita prin case.

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Biserica Ortodoxă
FOTO. O mică comunitate de sătmăreni încearcă să își salveze biserica. Apelul făcut către sătmăreni

Închide