VIDEO. Primăria Tășnad a depus proiecte de zeci de milioane de euro. Pregătesc un super complex


Conducerea Primăriei Orașului Tășnad a depus, în cursul săptămânii trecute, spre finanțare nerambursabilă mai multe proiecte (în valoare de peste 180 milioane lei + TVA, adică peste 38 milioane de EUR + TVA).

Este vorba despre:

1. Modernizarea iluminatului public prin înlocuirea corpurilor de iluminat clasice cu cele pe tehnologie LED – 1,32 milioane LEI + TVA;

2. Complex sportiv multifuncțional – Bază sportivă multifuncțională în orașul Tășnad – 132,7 milioane LEI + TVA;

3. MODERNIZAREA STRĂZILOR DIN ORAȘUL TĂȘNAD, ETAPA I (42 de străzi – carosabil, trotuare, șanțuri, podețe, acostament, marcaje, semne de circulație, etc) – 43,2 milioane LEI + TVA;

4. MODERNIZARE PARC CENTRAL ÎN ORAȘUL TĂȘNAD, JUDEȚUL SATU MARE – 2,1 milioane LEI + TVA;

5. MODERNIZARE ȘCOALĂ GIMNAZIALĂ TĂȘNAD, CLĂDIREA DE PE STRADA LĂCRĂMIOARELOR, NR. 11 – 1,4 milioane LEI + TVA;

6. MODERNIZARE ȘCOALĂ GIMNAZIALĂ TĂȘNAD, CLĂDIREA DE PE STRADA NICOLAE BĂLCESCU, NR. 27 – 3,0 milioane LEI + TVA; în valoare totală de peste 180 milioane de lei.

În urma finalizării studiului de fezabilitate, conducerea Primăriei Tășnad vă prezintă filmul proiectului ”Complexului sportiv multifuncțional” care se propune să fie realizat în exteriorul Ștrandului Termal Tășnad! În data de 31 iulie 2020, pentru acest Complex sportiv și de recreere multifuncțional s-a depus proiectul în vederea obținerii unei finanțări nerambursabile!Fii primul care comentează! despre "VIDEO. Primăria Tășnad a depus proiecte de zeci de milioane de euro. Pregătesc un super complex"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Grieb Csaba Francisc, Primăria Tășnad
FOTOGALERIE. Complex impresionant la Tășnad! Stadion, sală polivalentă și patinoar

Închide