VIDEO. Primarul Kereskényi, despre Piața Mică: “Nu am recepționat lucrările”

Primarul Kereskényi Gabor a precizat că nu a recepționat lucrările de la Piața Mică și asta pentru că deficiențele constatate pe teren nu au fost remediate așa cum ar fi trebuit. Edilul spune că nu va plăti lucrări de proastră calitate. 

Primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gabor, a fost în vizită de lucru pe șantierul de la Piața Mică. Lucrările par să fie finalizate, dar edilul a avut mai multe nemulțumiri. El a atras atenția constructorului că nu va semna recepția lucrărilor și nici nu va plăti lucrări de proastă calitate.

“Nu am recepționat lucrările de la Piața Mică până când problemele apărute nu vor fi remediate. I-am transmis marți constructorului un mesaj cât se poate de clar: Nu am recepționat și nu plătim lucrări de proastă calitate! Tot ce trebuie remediat, se va face pe banii constructorului” spune primarul municipiului Satu Mare pe pagina sa de Facebook.

Reabilitarea Pieței Nr. 2 se face printr-o investiție de 1,5 milioane de lei. Pe parcursul lucrărilor, primarul a vizitat șantierul de mai multe ori. Discuții au fost puratat în principal cu comercianții, care s-au plâns de condițiile pe care le aveau anterior.

1 Comment on "VIDEO. Primarul Kereskényi, despre Piața Mică: “Nu am recepționat lucrările”"

  1. Bravo domnu primar

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Kereskenyi Gabor
FOTO. Cel mai așteptat fast-food din Satu Mare se va deschide în decembrie

Închide