PRO România și ALDE au decis fuziunea. Cinci promisiuni pentru prima zi de guvernare Victor Ponta


”Împreună suntem mai puternici!” – sub acest deviz a avut loc fuziunea dintre PRO România și ALDE. Cinci promisiuni pentru prima zi de guvernare Victor Ponta.

PRO România și ALDE au decis, într-un congres comun, cu largă majoritate, fuziunea celor două partide și modificările statutare aferente. Anterior congresului comun, cele două formațiuni s-au reunit în congrese separate pentru votarea fuziunii.

Tot astăzi a fost lansat și programul electoral al PRO România pentru alegerile parlamentare, după ce Victor Ponta a fost desemnat de Congres, cu unanimitate de voturi, pentru funcția de prim-ministru.

Principalele măsuri propuse în Programul de Guvernare PRO România:

📌 Venitul Minim de Criză: asigurarea resurselor minime pe perioada crizei pentru fiecare român din țară sau din străinătate. Se acordă tuturor celor care au venituri sub 2000 de lei.
📌 Sprijinul Economic de Criză: plan anticriză care permite IMM-urilor să-și continue activitatea și să păstreze locurile de muncă. Acesta prevede reduceri de TVA, anularea unor obligații fiscale, sprijin pentru plata chiriilor, amânarea unor rate bancare, redeschiderea afacerilor, acordarea de granturi și eficientizarea programului IMM Invest.
📌 Educație: reîntoarcerea în școli, în condiții de siguranță, și testarea repetată a tuturor celor din sistemul de învățământ. De asemenea, se propune redeschiderea cabinetelor medicale școlare pentru trierea, testarea și supravegherea elevilor.
📌 Sănătate: implementarea unui program care să permită testarea tuturor, cu decontare pentru cei care optează să se testeze în privat.
📌 PROmisiunea relansării economice: Se propune un Proiect Național de Investiții în infrastructură, agricultură, educație, sănătate și mediu. Pentru reconstrucția României post-criză, se instituie PROiectul România – Marile Reforme în administrația publică și fiscală.
📌 Totodată, PRO România militează pentru redar

FOTO: Comunicat de presă Pro România/ALDEFii primul care comentează! despre "PRO România și ALDE au decis fuziunea. Cinci promisiuni pentru prima zi de guvernare Victor Ponta"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre ALDE, alegeri parlamentare 2020, Pro Romania
Adrian Cozma: Piețele agroalimentare rămân deschise. Condiții sigure pentru producători și clienți

Închide