VIDEO. Radu Cristescu, atac dur la UDMR și PNL. Apel către electoratul românesc din Satu Mare


Deputatul PSD de Satu Mare, Radu Cristescu, a susținut duminică, 24 ianuarie, o conferință de presă în cadrul căreia a acuzat UDMR și PNL de înțelegeri politice care trădează interesele sătmărenilor.

Cristescu a vorbit despre interesele de partid care au stat la baza alianțelor politice făcute la Satu Mare.

“Fac apel la români să nu se mai ia după lideri ai căror interese sunt altele decât cele ale locuitorilor județului. Acest județ și acest municipiu a fost trădat de politicieni”, a spus Radu Cristescu în conferința sa de presă.

Radu Cristescu a acuzat grave acte de corupție. Politicianul a vorbit despre serviciul de salubrizare, aflat în licitație, pentru municipiul Satu Mare. Cristescu a precizat că autoritățile vor ca firma maghiară declarată câștigătoare la prima licitație, să fie cea care preia salubrizarea orașului.

Și lucrările publice derulate în Satu Mare sunt în atenția deputatului PSD, Radu Cristescu. El a precizat că multe dintre ele sunt făcute de către firme “ale familiei UDMR”. Deputatul a ținut să precizeze că nu este vorba despre o problemă între români și maghiari, ci despre monopolul unui partid politic asupra banului public.

“Vă veți cutremura când veți auzi de caracatița din jurul lor”, a spus Radu Cristescu care a promis că într-o serie de conferințe viitoare va prezenta dovezi cu privire la acuzațiile aduse liderilor UDMR.3 Comments on "VIDEO. Radu Cristescu, atac dur la UDMR și PNL. Apel către electoratul românesc din Satu Mare"

  1. S-a găsit cine sa vorbească, nu de mult timp își acuza colegii de partid de trădare! Cred ca ii place sa iasă in fata,sa fie văzut,chiar dacă spune doar tâmpenii.Și oricum care-i noutatea? Se știe ca se fac intelegeri între partidele aflate la conducere și celelalte, parca PSD ul a fost mai sfânt, toti o apa si-un pământ!

    View Comment
  2. Să vedem ce iese de aici! Că UDMR mereu face pe Albă ca zăpadă!

    View Comment
  3. Am votat după ce am văzut ce sa făcut în mandatul trecut ,nu după etnie

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre deputat Radu Cristescu, PSD
E războiul greilor în PSD. Florin Mulcuțan, replică tăioasă pentru Mircea Govor

Închide