VIDEO. Record mondial! CJ Satu Mare va inaugura cel mai tare traseu off-road din lume!

Pentru că nu vor reuși să reabiliteze prea repede Autostrada Codrului – mai degrabă Autostrada rușinii județene – cei din conducerea Consiliului Județean Satu Mare au acum o alternativă. Dacă tot sunt în campanie electorală și doresc să scoată în evidență doar lucrurile…pozitive.

Având în vedere starea dezastruoasă a șoselei, conducerea Consiliului Județean poată să vadă partea ”plină” a paharului. Pot INAUGURA în campania electorală cel mai lung traseu off-road din lume pe suprafață parțial asfaltată. Dar cu gropi multe și adânci.

Astfel, acest drum poate fi introdus în circuitul internațional de curse off-road, având șanse foarte mari. S-ar putea numi ”Cursa în care planetarele se întâlnesc”.

Chiar dacă acest text este un pamflet evident, considerăm că o astfel de bătaie de joc nu poate fi tratată decât cu sarcasm.

Reabilitarea Drumului Județean 193 A – cunoscut ca și Autostrada Codrului – Amați – Rușeni – Tătărești – Necopoi – Homorodu de Jos -Homorodu de Mijloc – Homorodu de Sus – Solduba – Hodișa – Socond – Rătești (DN 19A) – ar fi trebuit să fie una dintre cele mai ample lucrări din județul Satu Mare – începută și mai apoi sistată de către Tehnic Asist.

În ultimul timp, lucrările au fost sistate, spre disperarea a mii de sătmăreni, care își distrug mașinile, iar ambulanțele și pompierii ajung cu greu la ei.

4 Comments on "VIDEO. Record mondial! CJ Satu Mare va inaugura cel mai tare traseu off-road din lume!"

 1. Vreau să știu cat o să fiu platit că eu v-am dat idea articolului verificați grupul Satu mare non stop acum 4 zile:)

  View Comment
 2. Ideea este să vă bucurați că v-am mediatizat serios problema cu care vă confruntați 😉

  View Comment
 3. Cât costă intrarea? Văd că nu-i obligatoriu să ai 4×4, doar bani de suspensii, bucși și planetare.

  View Comment
 4. Azi am fost pe acel tronson pănă la satul Amați, intrare liberă, doar nervi de oțel.

  View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre autostrada Codrului
Scandalul Autostrăzii Codrului devine național. Codrenii vor să meargă până la președinte

Închide