VIDEO. Salubrizare simulată de unii angajați ai Florisal. Asta se plătește?

Un sătmărean a surprins pe mai multe străzi din municipiul Satu Mare atitudinea de lehamite a unor angajați ai operatorului public de salubrizare – Florisal. Aceștia foloseau măturile mai mulșt pentru a se sprijini, simulând astfel că muncesc.

Ghinionul a făcut ca un cetățean indignat să filmeze întreaga scenă. Nu de alta, dar dacă ei se fac că muncesc, alții îi plătesc pe bune. Nu doar simulează plata salariului.

Situația este mai veche și durează de câțiva ani. O astfel de filmare a fost făcută și în anul 2018.

”Vineri 20 Aprilie 2018, in Satu Mare, pe strada Bujorului, cam așa se mătura. Pur și simplu m-am întors cu mașina ca să o pot filma pe această femeie. Angajat Florisal”, ere mesajul sătmărencei la acea dată.

5 Comments on "VIDEO. Salubrizare simulată de unii angajați ai Florisal. Asta se plătește?"

 1. Ptr uni Satmareni e OK asa… De noua firma care a castigat licitatiile in SM zic uni ca nu e buna ca are actioanari sau chiar patronaj din ungaria din cauza asta nu e buna

  View Comment
 2. Cunoaștem fenomenul. Mătură și culeg jumătate din mizerie. Am constatat aproape de fiecare dată când îi văd muncind.

  View Comment
 3. am o intrebare simpla, de ce nu postati toate mesajele? (…)

  View Comment
 4. Firma care a câștigat licitația tot cu acești oameni va lucra, cu cine altcineva, poate veni firmă și din America. Muncitorii ce spun? Dacă nu-ți convine dă-mă afară și voi trăi din șomaj și ajutor social, iar tu nu-ți vei îndeplini cerințele față de populație.

  View Comment
 5. Avem un răspuns la fel de simplu: aici nu e latrină publică ca să puteți acuza gratuit cum doriți, când doriți.

  View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Florisal, salubritate
Florisal a contestat licitația pentru asigurarea salubrizării în municipiul Satu Mare

Închide