VIDEO. Sătmăreanul Aldo Blaga, în finala Eurovision, susținut de public!

Sătmăreanul Aldo Blaga, cu piesa Your Journey, a ajuns în finala Eurovision România, care va avea loc duminică.

Juriul național și publicul au decis, duminică seara, la Arad, câştigătorii show-ului care a încheiat seria semifinalelor Selecţiei Naţionale. Piesa interpretată de sătmăreanul Aldo Blaga a fost aleasă de public pentru a ajunge în finala Eurovision România.

“D A I N A – Letiția Moisescu & Sensibil Balkan, Dear Father – Laura Bretan, On a Sunday – Ester Peony, Renegades – Linda Teodosiu și Right Now – Olivier Kaye  sunt piesele calificate de juriu în marea finală Eurovision România 2019. Alături de acestea, publicul a trimis în finală, prin televot, piesa Your journey, interpretată de Aldo Blaga,” se arată pe pagina oficială a competiției.

Show-ul a fost prezentat de Aurelian Temișan și Ilinca Avram, gazdele actualei ediții a Selecției Naționale. Spectacolul a fost găzduit de Sala Polivalentă Victoria din Arad și a fost  transmis în direct la TVR 1, TVR HD, TVR Internaţional, TVR MOLDOVA şi TVR+.

Alături de câștigătorii semifinalei de la Arad, pentru un loc pe scena concursului internațional vor concura, în ultimul act al Selecției Naționale, piesele calificate din prima semifinală, organizată la Iași: Army Of Love – Bella Santiago,  Destin – Trooper, Skyscraper – Teodora Dinu, We Are The Ones – Claudiu Mirea, Without You (Sin Ti) – Dya & Lucian Colareza şi Underground – Vaida.

Selecţia Naţională se va încheia cu Marea Finală, care va avea loc duminică, 17 februarie, în București. În ultimul act al competiției, juriul semifinalelor va preda ștafeta juriului internațional, care va alege, alături de public, reprezentantul României în faza internațională a Eurovision. Spectacolul va fi transmis în direct la TVR 1, TVR HD, TVR Internaţional, TVR MOLDOVA şi TVR+.

Fii primul care comentează! despre "VIDEO. Sătmăreanul Aldo Blaga, în finala Eurovision, susținut de public!"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.