VIDEO. Sătmăreanul Marius Munteanu a învins ”legenda” Tolea Ciumac

Sătmăreanul Marius Munteanu continuă să scrie istorie. Vineri seara a ieșit învingător din main event-ul galei Fight Zone 6, unde l-a învins pe Tolea Ciumac, un nume mare în acest sport. După trei runde, arbitrii au decis: Marius Munteanu este câștigătorul categoric.

Este important de precizat că Tolea Ciumac este unul dintre idolii sătmăreanului, încă de la începutul carierei sale. Iată că Marius Munteanu și-a mai împlinit un vis: să liupte cu idolul său. Și l-a învins!

”Un meci greu, mulți spun că el ar trebui să se pensioneze, dar eu zic contra… un uriaș cu o forță mare în lovituri, care nu se lasă doborât deloc, respectele mele adversarului, mă bucur că am avut ocazia să lupt cu o legenda a României. Am reușit să aduc centura acasă, a doua centură la categoria grea în anul acesta. Sunt foarte bucuros pentru victoria asta”, a spus Marius Munteanu.

Marius Munteanu a început sportul în anul 2002, la vârsta de 12 ani, cu boxul. A mers la clubul Voința. Dar pentru că îi plăcea un sport mai complet, care să includă și alte procedee, printre care și loviturile de picioare, la 17 ani s-a dus spre kickbox.

Cu sacrificii foarte mari, atât financiare cât și fizice sau psihice, Marius Munteanu a urcat treaptă cu treaptă pe culmile succesului. Iar acest titlu este o încununare a unei munci demne de un scenariu de film.

Fii primul care comentează! despre "VIDEO. Sătmăreanul Marius Munteanu a învins ”legenda” Tolea Ciumac"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Marius Munteanu
FOTO. Rămas orfan, campionul Marius Munteanu a dedicat victoria părinților săi

Închide