VIDEO. SPECTACULOS. Un nou parc de peste 2,6 milioane de euro la Carei

Primăria Carei a emis autorizația de contrucție pentru lucrările aferente proiectului intitulat ”Amenajare parc de agrement Șomoș în municipiul Carei”. În valoare de 11,952 milioane lei, proiectul este finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020. În cadrul acestuia, va fi refuncţionalizat terenului degradat situat în zona Şomoş, în suprafață de 46.000 metri pătrați. Termenul de finalizare a lucrărilor este 31 martie 2022.

Încă un proiect depus de către Primăria Carei a primit finanțare în cadrul Programului Operațional 2014-2020. Este vorba de proiectul intitulat ”Amenajare parc de agrement SOMOS în municipiul Carei”.

Valoarea totală a proiectului este de 11,95 milioane lei, din care contribuția proprie a administrației locale este de 2%, adică 239.000 lei. Prin intermediul acestui proiect, se va reda în folosinţă zona degradată Şomoş, în suprafață totală de 46.000 mp, acoperită în prezent de bălării şi de gunoaie.

În centrul viitorului parc Şomoş, care va fi înierbat, vor fi amenajate o serie de alei regulate între zonele de joacă pentru copii şi zonele de fitnes, pentru practicarea sporturilor pe role, totul urmând a fi înconjurat cu o pădurice.

Așa arată terenul în prezent:

De asemenea, vor exista și două spații destinate copiilor și adulților cu dizabilități. Au fost gândite şi o serie de locuri mai retrase, înspre margini, care vor fi dotate cu cele necesare pentru picnicul familiilor. Careienii vor avea acces la wi-fi, iar zona va fi dotată cu un sistem de iluminat și unul de supraveghere video, a declarat Carmen Egli, șeful Biroului Proiecte, Programe de Dezvoltare Locală din cadrul Primăriei Carei.

Fii primul care comentează! despre "VIDEO. SPECTACULOS. Un nou parc de peste 2,6 milioane de euro la Carei"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre investitie
Cel mai tare loc de muncă inventat vreodată la NEPI Satu Mare. Visul oricui

Închide