VIDEO. Taraf, șampanie și flori în Gara CFR Satu Mare. Tradiție de pensionare a unui mecanic


Taraf, șampanie, flori și zeci de persoane în Gara CFR din municipiul Satu Mare. Totul s-a întâmplat în această dimineață, fiind vorba despre o tradiție în rândul lucrătorilor CFR.

Mai exact, astăzi a fost ultima zi de lucru a mecanicului de tren Vasile Sălăjan, care după zeci de ani de muncă în slujba călătorilor a decis să iasă la pensie.

Proaspătul pensionar a fost așteptat pe peronul gării de zeci de colegi, prieteni și membri ai familiei sale. A primit un buchet mare de flori din partea soției, în acordurile muzicale a unor instrumentiști și în aplauzele tuturor.

I s-a cântat ”La mulți ani”, după care Vasile Sălăjan a luat o sticlă de șampanie – iar potrivit tradiției – a spart-o de ”tamponul” locomotivei. Colegii din CFR îi transmit toate gândurile bune și să se bucure cât mai mult de pensie. Un sincer ”la mulți ani” îi transmite și colectivul redacției PresaSM.2 Comments on "VIDEO. Taraf, șampanie și flori în Gara CFR Satu Mare. Tradiție de pensionare a unui mecanic"

  1. Olimpia Silaghi | februarie 28, 2020 at 10:57 |

    La mulți ani și multă sănătate d-lui Salajan! Foarte drăguț gestul din partea colegilor!

    View Comment
  2. Da, chiar e frumos. Așa ar trebui să fie peste tot. Luați exemplu celelalte instituții !!!.

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre CFR, pensionari, sărbători
Grevă de amploare la CFR! Protestează angajații depoului din Satu Mare

Închide