VIDEO. Terapie prin frig la Satu Mare! Sănătate și frumusețe cu efort zero

Crioterapia se folosești pe scară largă de mulți ani în Europa, Statele Unite și în alte părți ale lumii. Procedura constă în aplicarea frigului cu vapori de azot uscat ( temperatura ambiantă în criosauna atinge între – 120 și -180 grade Celsius)  pentru maximum trei minute pe sesiune. Mediul rece este bine tolerat deoarece aerul este  uscat. Temperatura interioară a corpului rămâne intactă.

În cabina de criosaună, corpul își activează toate sistemele pentru a se apăra de mediul rece: metabolismul este accelerat, sistemul limfatic și imunologic este activat. De asemenea, este stimulată eliberarea endorfinelor (hormonul fericirii, cu mare putere analgezică și antiinflamatorie), adrenalinei, colagenului, testosteronului.

Roana Crio Center este primul salon de îngrijire corporală care aduce terapia prin frig în Satu Mare. Această terapie are beneficii dovedite în sănătate, frumusețe și sport generate numai prin reacția naturală a organismului la acest mediu rece.

Criosauna este una dintre cele mai recente tehnici de expunere la frig, benefică pentru sănătate și frumusețe folosită de atleții de elită. De asemenea, este slăbiciunea celebrităților.

Beneficii mari în urma unei sesiuni de doar trei minute

Sănătate

Contribuie la tratamentul diferitelor boli ale sistemului musculo-scheletal (artrită, osteoporoză, boli reumatoide, lumbago etc.), ale sistemului nervos central (fibromialgie, sindromul durerii cronice etc.), ale stării de spirit și psihice, (depresie, anxietate, tulburări de somn)  ale pielii (psoriazis, dermatită atopică, eczeme).

Sport

Reduce și elimină durerile musculare, datorită puterii analgezice și antiinflamatoare, produse de endorfinele eliberate ca răspuns la frig. Crește masa musculară și rezistența, ajută la prevenirea și recuperarea leziunilor în mai puțin timp și reducere oboseala musculară. Contribuie la reducerea timpului de recuperare post-chirurgical a unei leziuni, facilitează terapia corectivă dacă este  completată cu masaje sportive și de relaxare.

Frumusețe

Crește consumul caloric cu până la 500 de calorii în fiecare sesiune de trei minute, ajută la reducerea greutății corporale și stimulează eliminarea grăsimilor, fiind o terapie  suplimentară excelentă la un program de reducere a greutății. Stimulează producerea de colagen, exercită un efect antioxidant, promovează aspectul sănătos al pielii.

Roana Crio Center este un centru de îngrijire corporală care are capacitatea și tehnologia de a oferi servicii inovatoare și de înaltă calitate. Un loc în care aveți posibilitatea de a accesa toate tratamentele care vă fac să vă simțiți și să arătați mai bine.

Personalul de înaltă calificare, protocoalele exclusive și cea mai bună tehnologie vă asigură rezultate vizibile și durabile. La Roana Crio Center veți descoperi tratamente care se potrivesc  nevoilor dvs. și stilului de viață.

Iată alte câteva lucruri pe care trebuie să le știți despre crioterapie

Echipamentul de criosaună constă dintr-o cabină pentru o singură persoană care acoperă corpul persoanei, capul și gâtul rămânând la nivelul marginii de sus a cabinei, nefiind expuse direct la temperaturile de îngheț.

Există și criocamere în care pot intra 3 persoane care vor să aibă parte de o astfel de terapie, lăsându-și corpurile expuse la aerul “foarte rece”. Această terapie de reîntinerire a corpului este deosebit de populară printre sportivi și cupluri.

Echipamentul de criosaună include șosete de unică folosință, botoșei de lână, opțional mănuși, clientul rămânând îmbrăcat în lenjerie intimă în timpul crioterapiei. Pe de altă parte, criocamerele necesită în mod obișnuit alte câteva elemente, cum ar fi măștile și ochelarii.

În urma unui studiu realizat s-au găsit unele dovezi potrivit cărora crioterapia pe întreg corpul poate reduce inflamația.

În 2011, în urma unui studiu PLOS One, 11 bărbați care au participat la antrenamente dure , au finalizat 2 studii, dintre care unul a implicat recuperarea pasivă, în timp ce celălalt a implicat crioterapia post-exercițiu.

Participanții la studiu au făcut un exercițiu de 48 de minute, apoi s-au odihnit sau au făcut crioterapie.

Cercetătorii au descoperit următoarele: crioterapia a redus procesul inflamator, prin scăderea activității citokinelor pro-inflamatorii și creșterea activității citokinelor anti-inflamatorii.

De asemenea, un studiu realizat în 2012, de Scandinavian Journal of Medicine and Science in Sports, a arătat că această terapie este un tratament de succes pentru repararea mușchiului afectat sau reducerea durerii.

După cum puteți observa, crioterapia este extrem de benefică pentru sănătate. Prin urmare, dacă vă doriți sănătate și o stare de bine ce durează în timp, pășiți în lumea Roana Crio Center și bucurați-vă de toate avantajele acestei terapii, dar și de celelalte servicii precum criofan, velus jet sau tratamente cosmetice de înaltă calitate.

Fii primul care comentează! despre "VIDEO. Terapie prin frig la Satu Mare! Sănătate și frumusețe cu efort zero"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Crio Center
FOTO/VIDEO. Terapie prin frig la Satu Mare! Sănătate și frumusețe fără niciun efort

Închide