VIDEO. Tractorașele Florisal s-au plimbat de peste 690.000 lei în ianuarie 2021


Chiar dacă o parte însemnătate din activitatea de deszăpezire în municipiul Satu Mare se face cu niște tractoare uzate fizic și moral, Florisal a încasat peste 690.000 de lei în prima lună a acestui an.

Consilierul local al USR PLUS, Diana Molnar Creț, a fost cea care a solicitat Primăriei Satu Mare un raport al cheltuielilor cu deszăpezirea și împrăștirerea de material antiderapant.

VIDEO. Cum mai face Florisal deszăpezirea la Satu Mare

”USR Plus va promova întotdeauna transparența, mai ales în ceea ce privește cheltuirea banului public. Am întrebat primăria cât ne-a costat serviciul de deszăpezire și combatere a poleiului lunile acestea. Primăria a cheltuit 727.744 lei până acum pentru aceste servicii (noiembrie, decembrie, ianuarie, n.red.). Calitatea lucrărilor o cunoașteți, ați umblat 3 luni de zile prin oraș și fiecare a putut să tragă ce concluzie dorește, nu vrem să vă influențăm”, spun cei de la USR Plus.

VIDEO. Mai apar răzleț și niște camioane3 Comments on "VIDEO. Tractorașele Florisal s-au plimbat de peste 690.000 lei în ianuarie 2021"

  1. Hotie curata. 141.000€ pentru ce? Bataie de joc. ….

    View Comment
  2. Alooo primaria, scriptic sa aruncat nisip si alte cele, faptic mai putin, asa ca cei care se ocupa cu contractul florisal sa si ridicr fundu de pe scaun si sa verifice ce se arunca pe strazi de atatia bani.

    View Comment
  3. ne lovim masinile din cauza poleiului, iar pe Puscas, Gabor si Masculik Ii doare la basca!

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre deszăpezire, Florisal
VIDEO. Scandal în public în Micro 17. Cuvinte grele, oamenii au ieșit la geamuri

Închide