Au fost cazuri, destul de urât. să nu mai vorbim …

Comment on VIDEO. Ziua Națională: între fasole pentru ”popor” sau manifestări decente?! Balcanism sau europenism?! by Foris.

au fost cazuri, destul de urât. să nu mai vorbim de sarmale pentru pensionarii amărâți in loc de pensii meritate, sarmale pentru populație în loc de salarii civilizate. Asta înseamnă patriotism? Doar că acest fenomen se întâmplă și la sărbătorile religioase gen Sf Paraschiva, și multe altele. Deșteaptă-te române de ce mergi la sărbătri, pentru mâncare? Bine, acum nu a fost cazul la Satu Mare. Cel puțin nu știu de așa ceva.

Recent Comments by ForisFOTO/VIDEO. Scandal în trafic, între un avocat cunoscut și polițiști. Șoferul ar fi refuzat să coboare din mașină
Nu înțeleg de ce trebuia să coboare din mașină? Eu am fost oprit în trafic de multe ori dar nu m-i sa vorbit nici odată înjositor, nu am fost umilit a fost respect reciproc. Avocatul fiind de vină probabil a apelat la isterie că dacă va scăpa cum o fac mulți alții și multe altele. Eu îi respect, chiar dacă uneori nu au dreptate dar atunci prin respect ca om le aduc la cunoștiță observațiile mele. Se poate și așa.


Campanie umanitară pentru familia lui Ocsi, sătmăreanul ars de viu în accidentul de la Ciuperceni
@Anonim, cine vrea dă, cine nu vrea nu dă. În rest zici tu ceva.


FOTO/VIDEO. Accident extrem de grav în sensul de la Burdea. Bărbat lovit de un TIR
Dacă nu era camionul, era autobuz sau autoturism. Bărbatul nu avea voie să traverseze șoseaua care oricum este aglomerat. Poate a vrut să se sinucidă și acum altul e bun de plată. Acolo fiind atât de aglomerat încât ajunge să fii atent la ceilalți participanți la trafic.


Un avocat face acuzații grave la adresa unor polițiști de frontieră din Satu Mare, după împușcarea a doi indivizi
Doamna avocat iși face doar treaba pentru care este plătită. Nici ea nu crede ce spune dar asta e meseria ei.


Trei copii rămași orfani și două soții văduve, după tragedia de la Ciuperceni. Un asistent și un muncitor au decedat
Nu am cuvinte și știți ce este mai tragic? Se întâmplă des. Ar trebui introdus în învățământ o materie de comportament social și scos o altă materie pentru a nu-i îngreuna viața elevilor. Prea multe materii care nu-și au rostul.
Citește articolul precedent:
FOTO/VIDEO. Polițiștii sătmăreni vor fi dotați cu bodycam-uri. Se înregistrează și abuzul și ultrajul

Închide