Au fost cazuri, destul de urât. să nu mai vorbim …

Comment on VIDEO. Ziua Națională: între fasole pentru ”popor” sau manifestări decente?! Balcanism sau europenism?! by Foris.

au fost cazuri, destul de urât. să nu mai vorbim de sarmale pentru pensionarii amărâți in loc de pensii meritate, sarmale pentru populație în loc de salarii civilizate. Asta înseamnă patriotism? Doar că acest fenomen se întâmplă și la sărbătorile religioase gen Sf Paraschiva, și multe altele. Deșteaptă-te române de ce mergi la sărbătri, pentru mâncare? Bine, acum nu a fost cazul la Satu Mare. Cel puțin nu știu de așa ceva.

Recent Comments by Foris

Nemulțumirile și mulțumirile sătmărenilor vizavi de McDonald`s. De la personal, la servire
Nu era vorba că toți angajații vor fi din Asia?


FOTOGALERIE. Foc pus intenționat la Catedrala Ortodoxă din Satu Mare. Lidl, la un pas să ia foc
Nu este singurul om care mai bine se răzbună dacă nu-i dai pomană decât să mai pună mâna să lucreze ceva.


FOTO. Să ajutăm șase copilași care suferă de frig și foame în județul Satu Mare!
@Ghiță, în Potău nu sunt familii nevoiașe? Nu trebuie transportat hainele în Lazuri, distribuiți acolo la nevoiașii locali.


FOTO. Al treilea pod din municipiul Satu Mare a ajuns pe masa judecătorilor
@Georghe la aval de podul galben, deja se vede cum se-nalță. Acolo va fi centura, măcar cei ce vin sau peacă la vamă ocolesc orașul pe la vest. Camioanele ce vin dinspre Baia Mare vor putea ocoli orașul pe acolo și nu vor încărca sensurile giratorii, podurile Decebal și Golescu. Se lucrează, trec pe-acolo aproape zilnic.


VIDEO. Migranții au terorizat și furat călătorii unui tren în județul Satu Mare!
@MihaelaDaniel, ai perfectă dreptate. Nu se poate generaliza, mai sunt și lucrători pe care-i văd în fiecare seară la kaufland. dar datorită legislației protectoare față de ei dar și față de oameni de genul lor, prind curaj și fac tot ce vor mușchii lor iar dumneavoastră dacă veți fi în preajma lor nu vă veți simți în siguaranță. așa ca ei avem și noi și foarte mulți, poate prea mulți. Vezi deja Germania, Franța, Suedia, Olanda sunt sufocați cu ei și nu mai e de ieșit în stradă.


Citește articolul precedent:
FOTO. Bernie, tânăra rănită în explozie, dusă la Urgență! Ministerul Sănătății face anchetă

Închide