VIDEO/FOTO. Lagărul morții?! Peste o mie de câini ar fi fost uciși lângă municipiul Satu Mare

Reprezentanții Asociației ARDA Oradea au făcut acuzații fără precedent. Aceștia susțin că la adăpostul de câini din Dara, pe care ei îl numesc ”Lagărul din Dara”, ar fi fost uciși peste o mie de câini.

În urma unei acțiuni de salvare organizată de Asociația ARDA și Animal Shields în data de 19 octombrie, de la ”Lagărul din Dara” au fost salvați 32 de suflete. Restul au fost salvați de Asociația FreeLife din Satu Mare. Mai mult decât atât, firma care administrează acest adăpost de câini a fost amendată de autoritățile sătmărene.

După o serie de verificări fpcute de cei de la Asociația ARDA Oradea, de la începutul anului 2016, hingherii din Dara au capturat cel puțin 1.180 de câini. Dintre aceștia, 1.007 ar fi fost uciși, potrivit sursei citate, restul fiind dați spre adopție.

În aceste condiții, Asociația a demarat demersurile pentru închiderea adăpostului de la Dara.

”Acest lagăr trebuie inchis.Vom face ce putem, durează să aducem schimbări, durează până ce autoritățile realizează că, adevărul odată ieșit la iveală, nu mai poate fi mascat”, spun cei de la ARDA Oradea. În acest sens, a fost depus deja o cerere la DSVSA Satu Mare pentru a închide adăpostul.


locuri de munca satu mare

1 Comment on "VIDEO/FOTO. Lagărul morții?! Peste o mie de câini ar fi fost uciși lângă municipiul Satu Mare"

  1. Știu că sunt prea mulți câini liberi, dar nu pot să fiu de acord nici nu marii iubitori de câini. Dar și nici cu ce se face la adăpost nu pot să fiu de acord. Pur și simplu constat cu stupoare că nici un câine , dar absolut nici unul nu o fost sterilizat de ani de zile! Păi atunci medicul veterinar ce face, constată doar decesul după eutanasiere, ca la Auschwitz? Interesantă abordare a problemei! Așa nu se va rezolva în veci !

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.