FELICITĂRI !!! …

Comment on VIDEOREPORTAJ. Eroul pensionar a arătat cum a salvat-o pe fetița înecată la ștrand by cetațean.

FELICITĂRI !!!

Recent Comments by cetațean

Cum controlează UDMR tot județul Satu Mare. PNL și PSD, niște simpli vasali
Aveți dreptate, doar niște slugi! și PSD și PNL și toți ceilalți! Acceptă firimiturile aruncate în bătaie de joc de UDMR! Nici un politician român din Satu Mare nu a reacționat la părerile pe care le-a scris pe facebook Pataki despre președintele României. Care sunt clar o jignire la adresa românilor, nu doar a președintelui! Nici măcar PNLiștii nu au spus nimic! Cu atât mai mult cu cât Pataki are o funcție publică foarte importantă, plătită din banii României. Dacă vreun politician român ar fi scris așa ceva despre președintele Ungariei, toți politicienii UDMR ar fi sărit ca arși și ar fi cerut scuze publice. Dar pentru politicienii români demnitatea și moralitatea nu există. Există doar interesele personale. Cum să respecți astfel de indivizi?


Cum controlează UDMR tot județul Satu Mare. PNL și PSD, niște simpli vasali
Mare dreptate aveți! Oricine a citit ce a postat pe facebook Pataki, a înțeles că pentru asemenea declarații împotriva președintelui României, ar trebui serios să dea explicații! Dar cine să i le ceară? PSD? Clar nu, deși prin cuvintele lui ataca România! PNL? Ei aveau obligația măcar morală, față de președinte. Dar care moralitate la niște indivizi pentru care interesele personale sunt mai presus de orice! Se mulțumesc toți, și PSD și PNL cu firimiturile aruncate de UDMR. Și înghit toate jignirile, precum cele ale lui Pataki.


Prefectura, la un pas să blocheze creditul de 32 milioane euro al Primăriei Satu Mare
De ce un om care pune întrebări, care cere explicații, este catalogat drept unul care bagă bețe în roate?? Primarul este obligat prin lege să explice tot ceea ce a întrebat consilierul Crăciun. În fond este vorba despre foarte mulți bani. Pe cine deranjează că primarul trebuie să explice clar, să fie transparent în decizii?


Klaus Iohannis, reacție dură la adresa PSD: “Este inadmisibil așa ceva. Ce v-a promis Viktor Orban?”
Felicitări Iohanis! Ardelenii vă respectă! Ne-am săturat până peste cap de nesimțirea politicienilor UDMR! Au tot atâta autonomie cât avem și noi românii. Doar dau din gură ca să invrăjbească oamenii. Ungurii sunt de 30 de ani la putere, în Ținutul Secuiesc ei conduc dintotdeauna, de ce nu fac treabă? De ce nu dezvoltă acele județe? Nu fac altceva decât să dea vina pe guvernul României și să se tot plângă! Mizerabil!


FOTO. Tânăr milionar sătmărean a donat o mie de teste COVID19 pentru spitalele din județ!
Felicitări! Atâția oameni din Satu Mare, afaceriști cu bani mulți, nu au dat nici măcar un leu!


Citește articolul precedent:
FOTO: Ferrari făcut praf într-un accident. Două mașini, implicate în evenimentul rutier

Închide