@Badea Gheorghe. Personal mă îndoiesc că regulamentul a fost respectat. …

Comment on VIDEOREPORTAJ. Mărturia fetiței umilite, cu părul tăiat. Părinții dau în judecată diriginta. Anchetă a poliției by comentator.

@Badea Gheorghe. Personal mă îndoiesc că regulamentul a fost respectat. Eu cred că mai mult o deranjează pe mamă faptul că a fost distrusă “opera” coafezei ei. Pentru că mama a fost cea care a dus-o pe fiică sa de 11 ani de mânuță la coafeză, nu a mers fata singură acolo. Mama trebuia să spună la fată că e cam devreme pentru așa ceva. Apoi peste 1-2 ani dacă fata rămâne grea de la careva derbedeu ne vom mira. Așa e?

comentator Also CommentedVIDEOREPORTAJ. Mărturia fetiței umilite, cu părul tăiat. Părinții dau în judecată diriginta. Anchetă a poliției
@Badea Gheorghe. Ce este acolo citat NU ESTE REGULAMENTUL ȘCOLII ci un REGULAMENT CADRU. Și mama trebuia să aibă atâta minte să întrebe și să nu ducă fata. Asta mai lipseau numai, șuvițele. Ești paralel, frate. Cu discutatul între părinți și diriginte sunt și eu de acord. Aș vrea să aflu totuși și părerea celeilalte părți pentru că s-ar putea să avem surprize de genul că părinții au fost invitați și nu au avut timp să se deranjeze până la școală. Nu știu. Sunt foarte multe astfel de cazuri. Pentru cei 7 ani de acasă nu răspunde școala în primul rând.


Recent Comments by comentator

REZULTATE SONDAJ. Cine este favorit pentru a deveni primarul municipiului Satu Mare
Minunat sondaj. Daca puneati 3 de la pnl depaseati 100% din electorat?? Sondaje de 2 bani facute de catre cine?


FOTO. Noul pod peste Someș prinde contur în municipiul Satu Mare
Asta-i podul, bravo lor, dar drumul până acolo și restul infrastructurii este nicăieri. Dar de ce nu întrebați pe la primărie care-i treaba și cu podul 3 de pe Ștrandului? Nu de alta dar e liniște totală (este pe puțin spus dubios) și am înțeles că licitația a fost reluată după ce s-a refăcut caietul de sarcini cu tot cu calcule. Dacă nu răspund cereți informații în baza Legii 544/2001. Sugestie doar.


FOTO. MINUNE! Viceprimarul Albu a fost în sfârșit amendat pentru staționare neregulamentară
E simplu. Când au văzut ce scandal a ieșit au făcut repede o retro-amendă. Dar eu am o întrebare! De ce nu a fost ridicată mașina staționată aiurea și dusă unde se duc toate mașinile astea? La alții una-două se saltă mașinile, dar drept vorbind ăia nu sunt viceprimari?!?! Pentru că așa trebuia. Și să meargă vicele pe jos până la bază să vadă ce frumos se circulă pe jos la Burdea de când nu sunt treceri de pietoni în zonă. Din mașina jeep-ului totul pare roz-bonbon probabil.


FOTO/VIDEO. Un nou caz revoltător în Maramureș. Reacția lui Dan Barna
Eu greu că năpăstuiții ăștia. Și în majoritatea cazurilor NU este vina lor! Nici statul ăsta minunat nu prea se grăbește să-i recupereze cât de cât. Adică să le ofere o șansă măcare să trăiască apropape normal. Adică să fie utili societății nu o povară ca acum. Știu de ce spun asta. Cum se diagnostizează unul cu probleme de acest fel, zbang! le prescrie medicul tot felul de medicamente care îi transformă pe ăștia zombi de mic copil. Iar mai încolo dacă nu mai iau medicamentele normal fac criză fiind obișnuiți (sevraj). Șanse 0 pentru ei! Dacă cumva pleacă afară peste o vreme auzim după aia despre cei plecați că ce au făcut și ne mirăm. Un ultim caz concret despre care știu e al unui băiat care nici bac-ul nu a putut da la noi și acum e student la IT în Suedia și ca student deja acolo lucrează. A dus și părinții cu el afară și îi întreține în Suedia !!!!! Țară foarte scumpă!! Noi de ce nu puteam să-l păstrăm ???? Acolo de ce se poate????
PS. Știind de unde provine doamna ministru al sănătății eu nu cred, nu-mi vine să cred că nu știa. După mine face pe ne znaiu. Se poartă printre politicieni. Problema e că astfel de situații sunt poate cu zecile în fiecare județ. Până nu se află până atunci e bine.


FOTOGALERIE. Raiul mașinilor abandonate! Gășești tot ce vrei sub Podul Decebal
Păi mama lui de treabă! Ridicați-le ca pe cele parcate ilegal pe domeniul public! Ce înștiințare! Sunt acolo mașini, și nu una-două, care stau nemișcate de mai bine de 1 an! Duși la baza Transurban cu restul și gata. Dacă revendică proprietarul, foarte bine! N-are decât să-l ia de acolo după ce plătește amenda. Acele mașini oricum nu mai au drept de circulație și nu știu cum îi duce de acolo “proprietarul”.
Citește articolul precedent:
Echipa USR PLUS de vorbă cu cetățenii din Crucişor – o comunitate care încă suferă de pe urmă închiderii fabricii de sticlă din Poiana Codrului

Închide