VIDEOREPORTAJ. O zi pe șoselele Sătmarului. Concluzia: Codul Rutier este de decor

Reporterul PresaSM.ro Dionisiei Grecu a realizat un videoreportaj pe șoselele din municipiul Satu Mare. După cum s-a lămurit majoritatea șoferilor, Codul Rutier pare să fie unul de decor. Și asta pentru că reporterul PresaSM.ro a surprins întoarceri pe drumurile intens circulate, intrare pe culoarea roșie a semaforului, bicicliști la un pas de a fi loviți sau țoferi care nu se gândesc decât la ei, uitând să țină libere zonele de tranzit pentru alți șoferi.

După vizionarea acestor imagini ne cam putem face o imagine destul de clar asupra unui fenomen îngrijorător: de ce se produc accidentele în municipiul Satu Mare. Ceea ce e de bun augur este atitudinea Poliției Rutiere Satu Mare, care a început să fie tot mai vizibilă, sub comanda inspectorului șef Flaviu Pișcorean. Poate, cu puterea de convingere a sancțiunilor contravenționale, șoferii sătmăreni își vor reaminti prevederile Codului Rutier.

1 Comment on "VIDEOREPORTAJ. O zi pe șoselele Sătmarului. Concluzia: Codul Rutier este de decor"

  1. comentator | aprilie 8, 2017 at 15:50 |

    La manevra de la Burdea se ia carnetul, iar la ultima fază biciclistul, ca de obicei, este inconştient.

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Poliția Rutieră
FOTO&VIDEO. Sătmarul minunilor. Bărbat transportat într-o ”cușcă”

Închide