VIDEOREPORTAJ. Părinții lui Cristi Surd: ”Să se facă dreptate. Să nu scape să omoare și pe alții”

Părinții victimei Cristian Surd

Părinții lui Cristian Surd, ucis de un individ după ce l-a confundat cu o altă persoană, susțin că nimic nu le va aduce înapoi fiul. Acesta a terminat cursurile Colegiului Național ”Doamna Stanca” din municipiul Satu Mare cu media nouă și se pregătea să se înscrie la facultate, la Cluj Napoca.

Familia cere să se facă dreptate în cazul uciderii fiului lor. De asemenea, membrilor familiei le este frică și pentru viața lor. Aceștia cer protecția poliției și a procurorilor și nu înțeleg de ce nu le-a fost oferită până acum.

În referatul întocmit în cauză, procurorii au reţinut că în noaptea de 20.08.2017, în jurul orei 0,30, suspectul Crişan Ioan Petre, pe fondul consumului de alcool, aflându-se în zona parcului central din oraşul Negreşti Oaş, județul Satu Mare, unde se desfăşurau diferite activităţi ocazionate de „Zilele oraşului Negreşti Oaş ”, a intrat în conflict cu numitul Pop Ionuţ, care i-a aplicat o lovitură cu pumnul în zona arcadei.

Fiind într-o stare de beţie avansată, suspectul Crişan Ioan Petre a căutat să se răzbune pe agresorul său, astfel că pe acest fond nervos a intrat într-un conflict verbal cu numiţii Surd Cristian Adrian Dumitru şi Ciora Vasile Dănuţ, persoane care se aflau în incinta parcului din localitate, ei fiind confundaţi de către suspect cu agresorul său.

În aceste împrejurări, suspectul Crişan Ioan Petre i-a aplicat numitului Surd Cristian Adrian Dumitru o lovitură în zona inimii cu un obiect ascuţit tăietor. În urma acestei lovituri, numitul Surd Cristian Adrian Dumitru a suferit sângerări abundente, la scurt timp survenind decesul acestuia.

Cu aceeaşi ocazie, suspectul Crişan Ioan Petre i-a aplicat o lovitură similară în zona pieptului, cu acelaşi obiect ascuţit tăietor şi numitului Ciora Vasile Dănuţ, lovitură de o intensitate mai redusă, astfel că persoana vătămată a scăpat cu viaţă, fiind internată la Spitalul Negreşti Oaş.

Prin ordonanţa din 21.08.2017, Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare a dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpatului CRIŞAN IOAN PETRE, pentru săvârşirea infracţiunilor de omor, prev. de art. 188 al.1 C. pen. şi tentativă la omor, prev. de art. 32 C. pen. rap.la art. 188 al.1 şi 2 C. pen. , cu aplic.art. 38 al.1 C. pen.

 

Fii primul care comentează! despre "VIDEOREPORTAJ. Părinții lui Cristi Surd: ”Să se facă dreptate. Să nu scape să omoare și pe alții”"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre crimă
FOTO. Cine este suspectul principal în cazul crimei de la Negrești-Oaș

Închide