E cazul să fie liniște și să se apuce în …

Comment on Viorica Dăncilă, noul președinte al PSD. La Satu Mare a câștigat aripa Fedorca by Cetatean.

E cazul să fie liniște și să se apuce în mod serios să muncească pentru țară, să își respcte promisiunile electorale și mai ales să facă AUTOSTRĂZI! Că și bulgarii râd de noi! Altfel ADIO PSD!

Recent Comments by CetateanFOTO/VIDEO. MĂRTURIE. Avocatul Dan Șuta explică incidentul cu Poliția Rutieră: ”Am fost linșat psihic”
Avocații, judecătorii, procurorii, toți cei din sistemul judiciar sunt primii care ar trebui să respecte legea! Dacă totuși se întâmplă să o încalce, că nici ei nu sunt perfecți, ține de deontologia profesională să se poarte cu decență, cu demnitate. Dacă polițiștii sunt proști, inculți sau milițieni (tot mai puțini!), atunci avocații trebuie să dovedească că ei sunt deștepți, cultivați și civilizați! Superioritatea, chiar și pentru un fost președinte de barou, dacă ea există, nu se dovedește prin mârlănisme. Dacă polițiștii își fac datoria imediat sunt jigniți și catalogați ca milițieni, în derâdere. Dar dacă un avocat apără un infractor, știind că e un nemernic, atunci cum este acel avocat??? Orice om poate să greșească, unii plătesc pentru greșeli, alții nu! Ține de caracterul fiecăruia, de corectitudine, bun simț, sau de lipsa lor!


Vești bune! Șanse mari pentru realizarea pasarelei pietonale peste Someș: 7 firme la licitație
Știm cine va câștiga licitația! Dar important este să se facă. Și bine!


Preotul Ioan Panusciac, înmormântat din greșeală de o familie din Curtuiuș. Cum s-a produs încurcătura la Spitalul Carei
Incredibil! Dacă și cu un preot se întâmplă așa ceva oare cum e cu un om de rând?


Rateu de pomină la Spitalul Carei. Pacient fără COVID, tratat de COVID. A ieșit mai bolnav din spital
ȘI chiar nimeni nu plătește pentru asta? nimeni nu răspunde? nimeni nu are responsabilitate?


Alba-neagra cu sănătatea pacienților la Urgență. Un medic a intervenit rapid, după ce un alt medic ar fi neglijat o bolnavă
IARĂȘI, IARĂȘI, IARĂȘI! TOT SPITALUL RUȘINII!
Citește articolul precedent:
FOTO. Piesele de muzeu ale Florisal se defectează pe străzi și blochează circulația

Închide