Viteză enormă înregistrată de polițiști pe Centura Careiului: ”Dacă avea aripi, decola”

Un echipaj al Poliției rutiere Satu Mare – aflat în misiune pe centura municipiului Carei – a înregistrat, cu ajutorul aparatului radar, o viteză uriașă pentru drumurile publice din județul Satu Mare.

Concret, șoferul a fost înregistrat cu o viteză de 197 kilometri/oră. Polițiștii i-au suspendat permisul de conducere șoferului, care s-a mai ales și cu amendă consistentă. Unul dintre martori a și exclamat: ”Dacă avea aripi, mașina putea decola lejer”.

Tot mai mulți tineri profită de faptul că varianta de ocolire a municipiului Carei nu este atât de circulată, turând motoarele mașinilor la capacitate maximă. Tot aici se mai organizează și curse ilegale de mașini.

Oamenii legii au aflat de acest lucru și s-au pus pe treabă: iar informațiile s-au adeverit rapid, când unii șoferi le-au și căzut în plasă.

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a dat în folosință centura municipiului Carei în urmă cu câteva luni. Lucrările la centura municipiului Carei au fost începute în vara anului 2012.

Valoarea totală a lucrărilor, conform CNADR, era de 72.976.189,00 lei, din care 62.029.761,00 lei reprezintă contribuţia nerambursabilă a Uniunii Europene prin Fondul European de Dezvoltare Regională (85% din valoarea totală eligibilă).

Iniţial, termenul de finalizare prevăzut era 15 martie 2014. Termenul a fost decalat de mai multe ori, reprezentanţii firmei Magenta declarând în ianuarie 2016 că lucrările vor fi finalizate în vara acelui an. În august 2016, aceeaşi firmă a anunţat că nu mai vrea să finalizeze lucrările. Pentru a nu bloca investiţia, CNADR a decis că va continua lucrările în regie proprie.

2 Comments on "Viteză enormă înregistrată de polițiști pe Centura Careiului: ”Dacă avea aripi, decola”"

  1. As fi curios Oare cate persoane se vor sinucide in evenimente rutiere pe acel drum destul de bun si lung ptr a prinde viteza necesara prt un carambol

    View Comment
  2. Ioan Tasnad | martie 17, 2019 at 20:28 |

    Pentru asemenea viteza ar trebui sa i se anuleze permisul de conducere, nu doar suspendare. Atunci le vor da si altora de inteles ca nu e de joaca.
    Domnilor, dar pana cand mai acceptam asa ceva? Daca murea cineva nevinovat din familia dvs, cum ati fii reactionat??

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Poliția Rutieră
Filtre masive ale Poliției Rutiere între Satu Mare și Carei. Zeci de permise suspendate!

Închide