Chiar citeam despre aceasta crima oribila. Acest criminal de fapt …

Comment on Zece ani pentru un omor și o tentativă la omor. Un celebru avocat sătmărean reacționează by Ioan.

Chiar citeam despre aceasta crima oribila. Acest criminal de fapt era cu intentia sa omoare pe altcineva si s-a facut intamplarea nefericita sa fie acest Cristi Surd sa ii intre in cale si sa fie omorat.

Ma scutura frigurile cand ma gandesc ca ar putea fii fiul meu, sau copilul dvs. dragi romani si satmareni. Mi se pare o pedeapsa mult prea blanda de 10 ani pt asa ceva.

Treziti-va la realitate si luptati pt drepturile voastre. Acel om va iesi din puscarie si poate face alte victime, putem fii oricare dintre noi… imi vine sa dau de toti peretii cu cei care fac asemenea legi!!

Recent Comments by Ioan

FOTO/VIDEO. Sătmărean (19 ani) decedat într-un accident teribil! S-a oprit cu mașina într-o casă
Casa o repara Bunul Dumnezeu!!

Pacat de asemenea tragedie..
Ar trebui sa fie o lectie de viata pt toti tinerii soferi si nu numai!!
Intr-o clipa iti poti pierde viata!

Va rog din suflet…pastrati-va calmul la volan, nu sunteti responsabili doar de viata voastra ci si a celor din jurul vostru!!
Va rog din toata inima!!


Spitalul Județean sabotat?! Cum să jupoi bolnavii de bani, ascunzând aparatură
Din pacate exista o similara si la Tasnad, unde exista un aparat de radiologie achizitionat de ceva vreme(cred sa fie unul sau doi ani), in dotarea spitalului care apartine de Spitalul Judetean Satu Mare, care inca nu functioneaza pe motiv de lipsa personal. Si asa locuitorii din zona Tasnadului sunt nevoiti sa mearga la Satu Mare pt o radiografie cu un bilet de trimitere, pt ca la Carei nu ii accepta! Rusinica conducerii care manageriaza aceasta situatie si nu gasesc o solutie pt toti cetatenii care platesc taxe si asigurari de sanatate si prin acest mod isi bat joc de ei!!


TOPUL sumelor enorme datorate de prostituatele din județ la bugetul local
Eu totusi nu pot sa inteleg legile astea din Romania (poate ma lamureste si pe mine cineva). Cum de este posibil sa lasam asa domnitele cu atatea amenzi? Este clar ca nu vor plati niciodata si bugetul nu isi va recupera banii, dar de ce nu exista lege daca nu poti sa-ti platesti amenzile si ai depasit un anumit maxim sa ispaseasca puscarie ( poate asa se vor invata minte sa nu mai faca). Eu nu vad rostul amnezilor. Plus domnilor, care mergeti pe la asemenea domnite riscati sa luati fel si fel de boli si apoi sa mai infectati si pe altii…


Citește articolul precedent:
Avertizare pentru utilizatorii WhatsApp: Mare atenție la așa-zisele concursuri sau promoții!

Închide