Zeci de bătrâni săraci, imobilizați la pat, vor primi o masă caldă la domiciliu


Noul centru comunitar pentru persoanele vârstnice va fi realizat din fonduri europene, a anunțat astăzi primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor. Concret, 40 de persoane în vârstă, izolați din cauza problemelor de sănătate, vor beneficia de o masă caldă la domiciliu.

A fost lansat proiectul ”Implicat și la vârsta înțelepciunii”, derulat de Direcţia de Asistenţă Socială Satu Mare și Primăria municipiului Satu Mare, în parteneriat cu Organizația Caritas.

Primăria va înființa un centru comunitar pentru persoanele vârstnice și va fi înființat serviciului „masa pe roți” care va asigura distribuirea hranei pentru cel puțin 40 de vârstnici izolați la domiciliu.

Valoarea proiectului este de 2,786,616.39 lei, din care finanțarea UE nerambursabilă este de 2,753,656.66 lei, iar contribuția proprie este de 32,959.73 lei.1 Comment on "Zeci de bătrâni săraci, imobilizați la pat, vor primi o masă caldă la domiciliu"

  1. Și cine hotărăște cine sunt acești bătrâni? pe ce criterii? când și unde se va face public numele lor? pentru că e vorba de bani publici. De ce nu se rînființează cantina socială?

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Kereskenyi Gabor
Primarul Kereskenyi: ”Avem proiecte de 28 milioane euro. Nu ne oprim aici”

Închide