Zeci de mii de euro au dispărut din casa soților Rentea, uciși cu bestialitate

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare susțin în rechizitoriul întocmit în cazul triplului asasinat de la Apa că din casa soților Gheorghe și Niculina Rentea au dispărut sume de bani de ordinul zecilor de mii de euro.

”În timpul cuprins între momentul uciderii mamei sale ( aproximativ 19:20 ) şi momentul plecării ( 20:29 ), inculpatul R. R. M., a răscolit întregul imobil, pentru a crea impresia că persoane necunoscute ar fi săvârşit cele trei crime în scopul sustragerii de bani, bunuri sau valori. Deşi nu s-a reuşit a se dovedi că inculpatul R. R. M. a săvârşit cele trei crime din interes material, în urma cercetării la faţa locului, a rezultat faptul că din imobilul victimelor, au dispărut sume de bani. Mai precis, dintr-o cutie de pantofi, a dispărut suma de 15.000 lei şi 17.700 Euro. Opinăm că despre această sumă este vorba întrucât în aceeaşi cutie a rămas un carneţel în care erau consemnate sume de bani, reprezentând economiile familiei R. la data de 26.10.2017.

(…) Cu toate acestea, în lipsa unei atitudini nesincere din partea inculpatului R. R. M., de negare a săvârşirii celor trei crime, nu a fost posibilă dovedirea săvârşirii faptei din interes material, suma de bani reprezentând economiile băneşti ale victimelor R. Ghe. şi R. N., sumă care a dispărut, nefiind găsită. În lipsa unor probe certe ne abţinem în a emite speculaţii legate de motivul crimelor”, este concluzia procurorilor sătmăreni.

Fii primul care comentează! despre "Zeci de mii de euro au dispărut din casa soților Rentea, uciși cu bestialitate"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre crimă
Procurorii explică ce l-a dat de gol pe Răzvan Rentea, în cazul triplului asasinat de la Apa

Închide